Stuur- en verantwoordingsinformatie

Om goede beslissingen te nemen en sturing te geven is betrouwbare en eenvoudige informatievoorziening onmisbaar. Uw primaire systeem bevat veel informatie. NCCW biedt handige tools om die informatie op een eenvoudige manier te ontsluiten. Daarnaast bieden wij BI-specialisten die u kunnen ondersteunen met het maken van rapportages.

NOA Reporting

Op basis van actuele gegevens, die direct uit uw systeem worden gehaald, stelt NOA Reporting u in staat tactische en operationele (management)informatie samen te stellen. De rapportgenerator die hiervoor wordt ingezet, is BusinessObjects, wereldwijd bekend om zijn vele mogelijkheden. De rapporten kunnen naar eigen inzicht en wens worden samengesteld. Ook lay-out technisch bevat NOA Reporting ongekend veel mogelijkheden. Rapporten worden eenmalig samengesteld. Gebruikers kunnen deze daarna op elk gewenst moment actualiseren.

DataWareHouse

Op basis van historische gegevens, die periodiek worden aangevuld, stelt DataWareHouse u in staat strategische (management)informatie samen te stellen. Ook hiervoor wordt BusinessObjects gebruikt. DataWareHouse is met name geschikt om trendmatige ontwikkelingen in beeld te brengen. 

BIS Query Manager

BQM is een zeer gebruiksvriendelijk programma waarmee u op eenvoudige wijze query's kunt samenstellen en laten uitvoeren op de databestanden van BIS NOA.

BQM maakt het mogelijk om de actuele gegevens uit uw primaire processen met elkaar te combineren en te verwerken in rapportages en/of analyses.