Oplossingen

NCCW ontzorgt met ERP-systeem onafhankelijke oplossingen, specifiek voor vastgoedbedrijven, zodat u écht met anderen in de keten kunt samenwerken. 

Onze medewerkers zijn meesters in hun vak en bieden u bewezen en innovatieve oplossingen. Hieronder vindt u de oplossingen terug die NCCW kan aanbieden naast haar ERP-systemen. De oplossingen zijn ook te gebruiken en te koppelen aan andere ERP-systemen.

 

 

Activa Module

Activa Module

De Activa  Module is dé oplossing  voor de grote veranderingen in de activa registratie als gevolg van de RJ645. 

Treasury

Treasury

Met Treasury kunt u aan de hand van prognoses en realisaties van kasstromen een waarheidsgetrouw en overzichtelijk beeld krijgen van de huidige en de te verwachten liquiditeitspositie.

Financiële Meerjaren Prognose (FMP)

Financiële Meerjaren Prognose (FMP)

Met FMP krijgt u op eenvoudige en overzichtelijke wijze diepgaand inzicht in uw huidige én toekomstige financiële positie van uw organisatie.

Unit4 Salaris Online

Unit4 Salaris Online

Op het gebied van salarisverwerking is Unit4 de marktleider in Nederland. Maandelijks ontvangen ruim drie miljoen Nederlanders hun salarisstrook via de software van Unit4. NCCW en Unit4 hebben Salaris Online beschikbaar gemaakt voor woningcorporaties. 

Audition

Audition

Met UNIT4 Audition stelt u efficiënt betrouwbare jaarrekeningen en periodieke rapportages op. U bespaart veel tijd en krijgt een meer transparante en duidelijke jaarrekening. 

TMS

TMS

TMS ondersteunt het taxatiemanagement. Met dit systeem bent u volledig in control over het waarderingsproces van de marktwaarde in verhuurde staat.