Business Analist

Als Business Analist heb je binnen de Business Unit NCCW een afwisselende rol met veel verantwoordelijkheid. Je werkt aan de ondersteuning en uitbouw van de service en dienstverlening. Je bent bepalend in de samenwerking en partnership met onze klanten bij de ontwikkeling van onze oplossingen. 

Je denkt in bedrijfsprocessen en stelt de klantdoelen centraal. Je analyseert de markt, met bijbehorende (keten)processen. Met je creativiteit en scherpe analytische vaardigheden kom je tot flexibele procesoplossingen. Deze werk je vervolgens op een gestructureerde en overzichtelijke wijze van business requirements tot feitelijke systeem requirements. Via user stories worden deze uitgevoerd door het scrum team waar jij onderdeel van uitmaakt. Je voert de acceptatie uit van hetgeen het scrum team heeft ontwikkeld, zodat de klant krijgt wat hij heeft gevraagd. Binnen het (multidisciplinaire) scrum team ben je een spin in het web. Je hebt daarbij een pro-actieve houding en bent in de lead qua functionele oplossingen.

Technologisch hoogstaande en innovatieve werkomgeving bij een stimulerende, veranderende en vooruitstrevende organisatie. Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast een collegiale werksfeer en kansen mee te bouwen aan de verdere groei van de organisatie. Uiteraard een concurrerend en modern arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een prima pensioenvoorziening, collectieve ziektekostenverzekering, uitstekende opleidingsmogelijkheden en optie om extra verlofuren te kopen c.q. verkopen. 
 
NCCW vraagt - profiel 
Afgeronde opleiding op HBO-/WO-niveau;
financiële kennis en kennis van procesmodellering;
klant- en resultaatgericht en proactief ingesteld;
optreden als sparring partner op managementniveau;
in staat om hoofd- van bijzaken te scheiden en goed verbanden kunnen leggen;
sterk ontwikkelde analytische en communicatieve vaardigheden; 
kritisch, commercieel gericht en oog voor politieke gevoeligheden;
affiniteit met verandermanagement; 
bij voorkeur ervaring binnen de woningcorporatiebranche.
 
Als persoon herken je je in de volgende eigenschappen: verantwoordelijkheid nemen, zelfstandig werken, energiek, stressbestendig, een teamplayer en durf je initiatieven te nemen. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel, je bent organisatiesensitief, signaleert kansen en je kunt je passend empathisch opstellen binnen het projectteam. 
 
NCCW biedt
Een afwisselende en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden waarbij ondernemerschap gewaardeerd wordt in een uitdagende en innovatieve werkomgeving. Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, een collegiale werksfeer en kansen mee te bouwen aan de ontwikkeling en verdere groei van de organisatie. Uiteraard een concurrerend en modern arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, een prima pensioenvoorziening, een collectieve ziektekostenverzekering en mogelijkheden extra verlofuren aante kopen. 
 
Over NCCW 
NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een all-in concept waarmee ze woningcorporaties helpt om te digitaliseren en processen te verbeteren. Een bedrijf met hart voor de sociale huursector. Er verandert veel in deze sector op, onder andere politiek, maatschappelijk en technologisch vlak. Zo is bijvoorbeeld de Woningwet van kracht geworden, heeft de participatiesamenleving zijn intrede gedaan en bieden internet en mobiele communicatie ongekende mogelijkheden. Met haar all-concept XBIS Online biedt NCCW een geïntegreerde oplossing waarmee corporaties deze uitdagingen slagvaardig aankunnen. Ruim 130 corporaties ervaren de efficiëntere processen en hogere klanttevredenheid mede dankzij de oplossingen en dienstverlening van NCCW. 

Sinds 2016 zijn we onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux. NCCW vormt hiermee één van de verticals (Real Estate) van TSS. Wij leveren geavanceerde, branchegerichte standaard bedrijfssoftware en bijbehorende ICT-diensten en internetoplossingen. 
 
Zie voor meer informatie over de organisatie www.nccw.nl/werkenbij.
 
NCCW is gevestigd in Almere, ligt centraal en is goed bereikbaar vanuit zowel de Randstad als het noorden en oosten van Nederland.

Enthousiast geworden?
Heb je interesse en herken je je in dit profiel? Mail dan je motivatiebrief met CV naar mailadres werving@nccw.nl of reageer rechtstreeks via het formulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carolien Maarschalkerweerd (HR Business partner) via 06-22992833.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.