Consultant

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie van onze oplossingen bij onze klanten met als uitgangspunt de processen van de corporatie. Om dit succesvol te kunnen doen begrijp je de bedrijfsvoering van de opdrachtgever en ben je in staat de toegevoegde waarde van onze dienstverlening te positioneren. Als Consultant ben je werkzaam op meerdere woningcorporatieprocessen waarbij je het integrale portfolio van NCCW inzet. Je vervult daarmee een voortrekkersrol bij uitdagende projecten op het snijvlak van business, technologie en projectmanagement.
 
Je komt te werken in een enthousiast en ondernemend team. Je stelt business cases op, schrijft projectplannen en adviseert daarbij onze klanten. Je configureert zelfstandig onze oplossing zodat deze maximaal toegevoegde waarde levert aan onze klanten. Daarnaast verzorg je demo’s, trainingen en participeer je in acquisitie- en testtrajecten.
 
Je bent sterk in procesmatig denken en begrijpt als geen ander dat aanpassingen in processen en werkwijze ook emoties en weerstand kunnen oproepen. Je werkt nauw samen met je collega consultants en de collega’s die zich bezighouden met product development. Je hebt de potentie en ambitie jezelf te ontwikkelen tot een autoriteit op je vakgebied.
 
NCCW vraagt - profiel
Afgeronde opleiding op HBO-/WO-niveau;
klant- en resultaatgericht en proactief ingesteld;
optreden als sparring partner op managementniveau
ervaring met het begeleiden van medewerkers op verschillende niveaus in de werkprocessen;
uitstekende communicatieve vaardigheden;
commercieel gericht en oog voor politieke gevoeligheden;
affiniteit met verandermanagement;
flexibele werkhouding en bereid te reizen;
bij voorkeur ervaring binnen de woningcorporatiebranche.
 
Past deze functie bij jou en voel jij je uitgedaagd door dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!
 
NCCW biedt
Een afwisselende en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden waarbij ondernemerschap gewaardeerd wordt in een uitdagende en innovatieve werkomgeving. Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, een collegiale werksfeer en kansen mee te bouwen aan de ontwikkeling en verdere groei van de organisatie. Uiteraard een concurrerend en modern arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een leaseauto (of mobiliteitsvergoeding), een deel variabele beloning, prima pensioenvoorziening, collectieve ziektekostenverzekering en uitstekende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. 

Over NCCW 
NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een all-in concept waarmee ze woningcorporaties helpt om te digitaliseren en processen te verbeteren. Een bedrijf met hart voor de sociale huursector. Er verandert veel in deze sector op, onder andere politiek, maatschappelijk en technologisch vlak. Zo is bijvoorbeeld de Woningwet van kracht geworden, heeft de participatiesamenleving zijn intrede gedaan en bieden internet en mobiele communicatie ongekende mogelijkheden. Met haar all-concept XBIS Online biedt NCCW een geïntegreerde oplossing waarmee corporaties deze uitdagingen slagvaardig aankunnen. Ruim 130 corporaties ervaren de efficiëntere processen en hogere klanttevredenheid mede dankzij de oplossingen en dienstverlening van NCCW. 

Sinds 2016 zijn we onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux. NCCW vormt hiermee één van de verticals (Real Estate) van TSS. Wij leveren geavanceerde, branchegerichte standaard bedrijfssoftware en bijbehorende ICT-diensten en internetoplossingen. 
 
Zie voor meer informatie over de organisatie www.nccw.nl/werkenbij.
 
NCCW is gevestigd in Almere, ligt centraal en is goed bereikbaar vanuit zowel de Randstad als het noorden en oosten van Nederland.

Enthousiast geworden?
Heb je interesse en herken je je in dit profiel? Mail dan je motivatiebrief met CV naar mailadres werving@nccw.nl of reageer rechtstreeks via het formulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carolien Maarschalkerweerd (HR Business partner) via 06-22992833.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.