Bartje Meijboom neemt stokje NCCW per 1 mei over

  1. Home
  2. >
  3. Actueel
  4. >
  5. Bartje Meijboom neemt stokje...

Bartje Meijboom neemt stokje NCCW per 1 mei over

Per 1 mei 2022 is Bartje Meijboom de Managing Director van NCCW, softwarebedrijf voor woningcorporaties. Een natuurlijke stap voor de komende fase waarin NCCW volop inzet op het partnership met klanten, leveranciers, partners en brancheorganisaties en het vergroten van NCCW’s zichtbaarheid in de markt.

De afgelopen twee jaar is er door het management intensief gewerkt aan de visie, strategie en herstructurering van het dienstverlenende softwarebedrijf. Onder leiding van Bartje Meijboom zal NCCW die vastgestelde koers op een enthousiaste en pragmatische manier in de praktijk brengen. “Hier ligt mijn kracht. Met veel energie versnellen in wat we te doen hebben. Collega’s, klanten, partners en de branche hierin meenemen en enthousiasmeren. Out of the box denken en verbinding blijven zoeken.”

Een vrouwelijke bestuurder in de ICT is niet uniek, maar wordt toch nog vaak als bijzonder ervaren. Bartje Meijboom is echter al een vertrouwd gezicht, zowel binnen als buiten de organisatie. “Er wordt natuurlijk veel geschreven over vrouwelijk leiderschap, maar ik geloof persoonlijk niet dat er 1 bepaald soort leiderschap is dat specifiek voor vrouwen geldt. Mijn authenticiteit is voor mij het belangrijkste: what you see is what you get. Open en betrokken zijn met eerlijke communicatie en transparantie. Daarmee geef je iedereen een duidelijke focus, zowel intern als naar de klant toe.”

Vanuit haar eerdere rol bij NCCW als Commercieel Directeur is Bartje al langer onderdeel van een goed op elkaar ingespeeld team. Als Managing Director zet zij volop in op de waarde van dat teamgevoel. “Het is mooi om anderen te mogen inspireren om meer uit zichzelf te halen. Voor mij telt elk teamlid en elke mening. Je doet het altijd samen. Die energie, dynamiek en leiderschap heb ik thuis met mijn lappendeken-gezin ook nodig.”

Naast haar drukke gezinsleven houdt Meijboom ook van reizen en sporten. Naar de sportschool, roeien, hardlopen en paardrijden. Aan energie heeft zij duidelijk geen gebrek. Op de vraag wat de klant gaat merken van haar nieuwe rol binnen NCCW is Meijboom duidelijk: “De klant moet zich optimaal klant voelen. En we willen het hand in hand met onze partners doen. Naar elkaar luisteren. Ook komen er nieuwe producten en nieuwe samenwerkingen. En we maken NCCW meer zichtbaar, zodat we kunnen blijven doen waar we goed in zijn: bijdragen aan betaalbaar wonen voor iedereen.”

 

 

Meer nieuws:

NCCW 2 jaar op rij DICO-gecertificeerd

Met trots kunnen we zeggen dat we wederom DICO-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we een nieuwe standaard hebben gezet voor datakwaliteit en betrouwbaarheid. En dat is precies wat onze klanten verdienen! Via de Corporatie Cloud processen Reparatieverzoeken en...

Lees meer

NCCW opnieuw gecertificeerd voor ISAE3402-Type 2

De ISAE3402 Type 2-certificering, ook bekend als de Internationale Standaard voor Verzekeringen Engagements (ISAE) 3402 Type 2, is een beoordeling van hoe goed NCCW haar interne controlesystemen en processen uitvoert. Naast onze bestaande ISO-certificeringen (ISO...

Lees meer