Corporatie portaal

Maak kennis met de

XBIS Online Corporatie portaal !

NCCW is dé software leverancier voor woningcorporaties. Met XBIS Online bieden wij u een compleet ERP systeem, inclusief een corporatie portaal dat fungeert als een digitaal loket voor uw huurders.

over-nccw

Wat zijn de voordelen van ons corporatie portaal?

Het klantportaal van XBIS Online is een efficiënt en gebruiksvriendelijk corporatie portaal, speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties. Uw huurders krijgen een eigen gebruikersnaam en wachtwoord waarmee ze in kunnen loggen en hun eigen gegevens kunnen inzien en wijzigen. Hierbij kunt u denken aan het huurcontract, de woning, het betalingsoverzicht, persoonsgegevens, huursamenstelling en woningwaardering. Dit vergroot hun zelfredzaamheid en ontlast uw klantenservice, terwijl uw organisatie toch altijd bereikbaar blijft. Naast het inzien en wijzigen van persoonsgegevens kunnen ook reparatieverzoeken en huurmutaties via het corporatie portaal worden geregeld. Dankzij real-time synchronisatie met de andere modules van XBIS Online zijn zowel uw medewerkers als uw huurders altijd verzekerd van de meest actuele gegevens.

Voor alle woonzaken

Het corporatie portaal biedt huurders via een eigen inlog toegang tot persoonlijke gegevens, waaronder hun huurcontract, woning, betalingsoverzicht en huursamenstelling.

Zelf alles regelen

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen huurders via het corporatie portaal eenvoudig zelf hun woonzaken regelen.

24/7 up-to-date

Het corporatie portaal maakt een optimale, real-time gegevensuitwisseling mogelijk. Handmatige synchronisatie is dus niet meer nodig – iedereen is altijd up-to-date!

Reparatieverzoeken

Huurders kunnen eenvoudig een reparatieverzoek aanmaken. Gedurende het proces blijven zij via het corporatie portaal op de hoogte van de status van het reparatieverzoek.

XBIS ONLINE

CORPORATIE PORTAAL

Realiseer een optimale klanttevredenheid door te zorgen dat uw woningcorporatie altijd en overal bereikbaar is voor huurders.