Dagelijks onderhoud

Hoe behoudt uw woningcorporatie de controle over dagelijks onderhoud?

Elke woningcorporatie heeft te maken met dagelijks onderhoud. Om dit vlekkeloos te laten verlopen, is het noodzakelijk dat dat uw klanten, aannemers en medewerkers gebruik maken van één geïntegreerd proces. XBIS Online maakt dit mogelijk! Dit ERP systeem, dat speciaal voor woningcorporaties is ontwikkeld, biedt een Dagelijks Onderhoud module waarbij alle processtappen in het systeem te traceren en te monitoren zijn. 

over-nccw

Optimale controle over Dagelijks Onderhoud met XBIS Online

Huurders kunnen online via het huurdersportaal van XBIS Online hun reparatieverzoek indienen. De huurder kan aangeven op welke manier hij geïnformeerd wil worden, en een volledig geïntegreerd planbord maakt het mogelijk om dynamisch te plannen. Het systeem selecteert automatisch de meest geschikte aannemer. U kunt in eenvoudige stappen een onderhoudsverzoek opvoeren, inplannen en volgen. Zowel de huurder als uw medewerker wordt bij elke stap op de hoogte gehouden. Alle processtappen zijn te monitoren met de Business Activity Monitor. U blijft hierdoor voortdurend op de hoogte van de afhandeling van reparatieverzoeken en de prestaties van uw aannemers en medewerkers. Doordat we het Dagelijks Onderhoud proces gekoppeld hebben aan het digitaal factureringsproces wordt het reparatieverzoek direct gekoppeld aan de factuur. Hierdoor kan een efficiënter, sneller en betrouwbaarder factureringsproces gerealiseerd worden.

VERHOGING KLANTTEVREDENHEID

Huurders kunnen eenvoudig zelf reparatieverzoeken indienen en de reparatie inplannen, en worden gedurende het hele proces op de hoogte gehouden.

INTEGRATIEMOGELIJKHEDEN

Het systeem kan eenvoudig worden gekoppeld aan de planningssoftware van externe partijen (zoals reparatiebedrijven).

MEER INZICHT IN HET PROCES

Medewerkers worden, net als huurders, bij elke stap van het Dagelijks Onderhoud proces op de hoogte gehouden. U heeft real-time inzicht in alle gewenste KPI’s.

ANALYSE TOOLS

Zowel de prestaties van uw medewerkers als die van aannemers kunnen eenvoudig worden geanalyseerd.

XBIS ONLINE

DAGELIJKS ONDERHOUD

Ruim 30 woningcorporaties gingen u voor en hebben inmiddels de module Dagelijks Onderhoud van XBIS Online (of delen daarvan) in gebruik. Wilt u het ook proberen?