Een geslaagde klantconferentie! – juni 2024

  1. Home
  2. >
  3. Actueel
  4. >
  5. Een geslaagde klantconferentie! –...

Op 6 juni 2024 vond in samenwerking met Itris en Qonsío onze jaarlijkse klantconferentie plaats in het prachtige Madurodam. We kunnen met trots terugkijken op een succesvolle dag! De conferentie bood bezoekers de gelegenheid om waardevolle inzichten op te doen en te netwerken met collega’s uit de sector.

Talisa Ong gaf een boeiende trendpresentatie over de toekomst van woningcorporaties en de rol van IT. Dit omvatte onder meer de impact van open netwerken, digitale duurzaamheid, veranderende levenspaden en Smart Buildings. Vervolgens vonden er interactieve paneldiscussies plaats over de uitdagingen van vandaag en de innovatieve oplossingen voor de toekomst van woningcorporaties. Deze sessies waren bijzonder inspirerend en leidden tot levendige gesprekken en nieuwe inspiratie.

De nieuwste trends in de sector werden uitgebreid besproken en er werden praktische inzichten gedeeld die relevant zijn voor de toekomst van woningcorporaties. Tijdens deze dag zijn we bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen van ons product en Outabox heeft ons meegenomen in de nieuwste innovaties. Dit werd getest bij de aanwezigen door middel van een quiz.

Foto’s en aftermovie
Voor degenen die de conferentie hebben gemist of de dag opnieuw willen beleven, hebben we een aantal hoogtepunten vastgelegd in een fotoalbum en een aftermovie. Bekijk de foto’s hier en de aftermovie hieronder.

 

 

Bedankt!
We willen iedereen bedanken die aanwezig was en heeft bijgedragen aan het succes van deze conferentie. Samen streven we naar een succesvolle toekomst voor onze organisaties. Zien we jullie volgend jaar weer?

Meer nieuws:

Wet betaalbare huur aangenomen: alles wat je moet weten

Dinsdag 25 juni heeft de Eerste Kamer ingestemd met de Wet betaalbare huur. Hiermee is de inwerkingtreding van de wet op 1 juli 2024 een feit. Op basis van een aangenomen motie van het Eerste Kamer lid Rietkerk gaat de handhaving van de wet door de gemeente en de...

Lees meer

Het Wensen Portaal

Het Wensen Portaal helpt klanten om het maximale uit NCCW-producten en -diensten te halen. Het doel is om de klanttevredenheid en adoptie van de oplossingen te verhogen. Met het Wensen Portaal krijgen corporaties de kans om gezamenlijk te bepalen welke moderne of...

Lees meer