ERP pakket

Maak kennis met het

XBIS Online ERP pakket

Er zijn nog altijd woningcorporaties die gebruik maken van allerlei verschillende programma’s, applicaties en portalen. Deze zijn vaak niet of nauwelijks aan elkaar te koppelen, waardoor gegevens niet optimaal gesynchroniseerd worden. Maar het kan ook anders. NCCW laat u graag kennis maken met XBIS Online, een compleet en geïntegreerd ERP pakket dat speciaal is ontwikkeld voor woningcorporaties.

over-nccw

Hét ERP pakket voor woningcorporaties

Ons ERP systeem XBIS Online helpt uw huurders, medewerkers en partners hun werkzaamheden op een makkelijkere en efficiëntere manier uit te voeren. Het ERP pakket bevat diverse modules, apps en portalen, waaronder een online vastgoed module, online financiën module, inspectie app, factuur app en huurdersportaal. Al deze elementen zijn met elkaar verbonden en worden real-time gesynchroniseerd. Zo zijn hebben alle gebruikers altijd toegang tot de meest actuele gegevens. Daarnaast kan uw woningcorporatie sneller inspringen op veranderingen in de wet- en regelgeving in de woonsector. XBIS Online helpt uw woningcorporatie beter te presteren!

HUURDERS

XBIS Online is uitgerust met een geïntegreerd huurdersportaal. Uw huurders ontvangen een eigen inlog waarmee zij 24/7 hun woonzaken kunnen regelen. Gewoon online.

MEDEWERKERS

Het ERP pakket helpt de medewerkers van uw woningcorporatie om efficiënter te werken. Daardoor houden zij meer tijd over om uw huurders de aandacht te geven die ze verdienen.

LEVERANCIERS

Bij de digitale end-to-end processen binnen het ERP pakket is ook rekening gehouden met uw leveranciers, welke eenvoudig geïntegreerd kunnen worden.

STAKEHOLDERS

Partners en belanghebbenden kunnen heel eenvoudig op de hoogte gehouden middels automatisch gegenereerde rapportages.

XBIS ONLINE

ERP PAKKET

Ervaar een efficiëntere manier van werken met een ERP pakket dat in alle opzichten is afgestemd op de werkzaamheden van uw woningcorporatie.