ERP software

Maak kennis met de

XBIS Online ERP software

XBIS Online is de geïntegreerde ERP software oplossing van NCCW, speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties. Deze robuuste all-in-one oplossing biedt gebruiksvriendelijke online portalen en webapplicaties die allemaal met elkaar verbonden zijn, waardoor gegevens automatisch gesynchroniseerd worden.

over-nccw

De voordelen van onze ERP software voor woningcorporaties

Onze ERP software ondersteund al uw processen op het gebied van Vastgoed, Wonen en Financiën. Maar XBIS Online maakt nog veel meer mogelijk. Het toegankelijke Huurdersportaal zorgt dat uw huurders altijd en overal hun woonzaken kunnen regelen, gewoon online. Handige apps zoals de Inspectie App helpen uw inspecteurs bij woninginspecties en zorgen dat reparatieverzoeken direct kunnen worden uitgezet bij de juiste partijen. Facturatie modules vereenvoudigen het versturen en verwerken van facturen voor uw medewerkers. Betrouwbare rapportagetools maken het makkelijk om stakeholders zoals gemeenten en investeerders op de hoogte te houden. En omdat al die modules, portalen en apps onderdeel uitmaken van dezelfde ERP software, verloopt de synchronisatie geheel automatisch.

24/7 BESCHIKBAAR

Onze ERP software is altijd en overal beschikbaar en bereikbaar. Voor zowel uw ketenpartners en uw medewerkers als uw huurders.

REAL-TIME SYNCHRONISATIE

Alle gegevens in de modules, portalen en apps van de ERP software worden automatisch gesynchroniseerd. Daardoor heeft iedereen altijd toegang tot de meest actuele gegevens.

VERBETERDE EFFICIENTIE

XBIS Online is niet alleen ontworpen om uw processen te digitaliseren, maar ook om ze efficiënter te maken. Zo kunt u uw dienstverlening aanzienlijk verbeteren.

BETROUWBARE RAPPORTAGES

Hou medewerkers, partners en andere belanghebbenden op de hoogte door betrouwbare rapportages te verstrekken.

XBIS ONLINE

ERP SOFTWARE

125 corporaties en 3000+ gebruikers gingen u al voor. Wij laten u graag zien wat onze ERP software voor uw organisatie kan betekenen!