ERP systeem

Maak kennis met het

XBIS Online ERP systeem

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP systeem is een softwarepakket dat informatie van verschillende afdelen binnen een bedrijf samenbrengt. Voor woningcorporaties is het van belang dat zij een ERP systeem kiezen dat perfect is afgestemd op hun dienstverlening en werkzaamheden. En daarom heeft NCCW XBIS Online ontwikkeld.

over-nccw

XBIS Online: hét ERP systeem voor woningcorporaties!

XBIS Online is speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties. Het is een solide, doordacht ERP systeem inclusief geïntegreerde online huurdersportalen, medewerkersportalen, ESB-dienst, ketenprocessen en webapplicaties. Het is er voor uw medewerkers, zodat zij efficiënter kunnen werken en altijd op de hoogte zijn van de meest actuele informatie. Het is er voor uw huurders, zodat zij 24/7 online hun woonzaken kunnen regelen en hun zelfredzaamheid wordt vergroot. Het is er voor uw onderhoudspartijen en leveranciers, om de samenwerking te versoepelen en transparanter te maken. En het is er voor uw stakeholders, om te zorgen dat zij middels betrouwbare en overzichtelijke rapportages op de hoogte kunnen worden gehouden. XBIS Online is ontwikkeld om te zorgen dat uw woningcorporatie beter gaat presteren. Op alle denkbare vlakken.

EEN PLATFORM VOOR AL UW WERKZAAMHEDEN

Alle modules, portalen en apps maken onderdeel uit van het ERP systeem en zijn dus al aan elkaar gekoppeld. Geen compatibiliteitsproblemen meer dus!

ALTIJD UP-TO-DATE

Gegevens in het ERP systeem worden automatisch gesynchroniseerd. Daardoor hebben alle gebruikers altijd toegang tot de meest actuele data.

24/7 BEREIKBAAR VOOR UW HUURDERS

Het huurdersportaal zorgt dat uw huurders 24/7 hun eigen woonzaken kunnen regelen. Zo vergroot u de bereikbaarheid van uw woningcorporatie.

HANDIGE RAPPORTAGES

Automatisch gegenereerde rapportages helpen u om gemeentes, onderhoudspartijen, partners en andere belanghebbenden op de hoogte te houden.

XBIS ONLINE

ERP SYSTEEM

Verbeter uw dienstverlening en de prestaties van uw woningcorporatie met het beste all-in-one ERP systeem dat er is.