Huurdersportaal

Maak kennis met het

XBIS Online Huurdersportaal !

NCCW specialiseert zich in het leveren van software oplossingen voor woningcorporaties. Graag laten wij u kennismaken met XBIS Online, een geïntegreerde ICT-oplossing die gekoppeld is aan een digitaal loket voor uw huurders: het Huurdersportaal.

over-nccw

Waarom het XBIS Online Huurdersportaal?

Het XBIS Online Huurdersportaal biedt een breed scala aan voordelen. Niet alleen voor uw woningcorporatie, maar ook voor uw huurders. Uw huurders krijgen eigen inloggegevens die hen toegang verlenen tot het Huurdersportaal. Op die manier kunnen zij altijd en overal hun persoonlijke gegevens inzien. Hierbij kunt u denken aan het huurcontract, de woning, het betalingsoverzicht, de persoonsgegevens, de huursamenstelling en de woningwaardering. Daarnaast kunnen zij via het Huurdersportaal reparatieverzoeken indienen. Ook verzoeken voor verhuurmutaties kunnen via het Huurdersportaal worden ingediend. Omdat het Huurdersportaal gekoppeld is aan uw overige XBIS Online webdiensten en systemen, is er sprake van een real-time uitwisseling van data. Hierdoor kan de actualiteit en betrouwbaarheid van de gegevens gewaarborgd blijven.

HUURDERSPORTAAL

Het XBIS Online Huurdersportaal zorgt dat uw huurders heel gemakkelijk zelf online hun woonzaken kunnen regelen.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface van het Huurdersportaal zorgt dat werkelijk iedereen ermee overweg kan.

24/7 BEREIKBAAR

Uw huurders kunnen altijd en overal inloggen. Zo is uw wooncorporatie dus altijd bereikbaar – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

ALTIJD UP-TO-DATE

Dankzij real-time gegevensuitwisseling zijn zowel u als uw huurders altijd verzekerd van de meest actuele gegevens.

XBIS ONLINE

HUURDERSPORTAAL

Vergroot de zelfredzaamheid van uw huurders en biedt hen de best mogelijke service met XBIS Online. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Vraag vandaag nog een demo aan