Huurportaal

Maak kennis met het

XBIS Online Huurportaal!

Als specialist op het gebied van software oplossingen voor woningcorporaties weten we bij NCCW dat er vaak veel tijd verloren gaat aan het uitvoeren van gegevenswijzigingen. Nog afgezien van de tijd die uw medewerkers hieraan kwijt zijn, is het voor uw huurders ook niet prettig als zij niet weten of en wanneer de wijzigingen zijn doorgevoerd. Het huurportaal van XBIS Online biedt de oplossing.

over-nccw

De mogelijkheden van het XBIS Online huurportaal

Het huurportaal van XBIS Online fungeert als het digitaal loket van uw woningcorporatie. Het biedt uw huurders toegang tot de persoonlijke gegevens die in XBIS Online zijn vastgelegd; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zoals u weet bent u als organisatie verplicht om uw huurders de mogelijkheid te bieden hun gegevens in te zien en te wijzigen. Maar het biedt hen ook de mogelijkheid om eenvoudig hun woonzaken online te regelen. Dankzij de koppeling met uw overige XBIS online modules kan er een real-time gegevensuitwisseling plaatsvinden. Manuele synchronisatie is dus niet langer nodig – en dat maakt het werk van uw medewerkers ook een stuk eenvoudiger! Daarbij bespaart het een hoop tijd.

ONLINE GEGEVENS INZIEN

Onder andere persoonlijke gegevens, huurcontract, woning, betalingsoverzichten, huursamenstelling en woningwaardering.

WIJZIGINGEN MAKEN

Verandert de huurder bijvoorbeeld van bank? Dan kan hij of zij via het huurportaal heel eenvoudig de bankgegevens updaten.

VERHUURMUTATIES

Een huurder kan via het huurportaal het huurcontract opzeggen wat resulteert in een voorlopige huuropzegging in XBIS Online. Ook nieuwe contracten kunnen via het huurportaal geregeld worden.

REPARATIEVERZOEKEN

Een huurder kan via het huurportaal een reparatieverzoek indienen. De huurder blijft via het huurportaal op de hoogte van de status van het reparatieverzoek.

XBIS ONLINE

HUURPORTAAL

Maak het uw huurders én uw medewerkers gemakkelijk en zorg dat iedereen altijd over de meest actuele gegevens beschikt.