Klantconferentie 6 juni in Madurodam

  1. Home
  2. >
  3. Actueel
  4. >
  5. Klantconferentie 6 juni in...

Graag nodigen wij je van harte uit voor onze klantconferentie, die plaatsvindt op 6 juni 2024 in Madurodam. Dit jaar organiseren we het evenement in samenwerking met Itris, NCCW en Qonsio. De opzet en inhoud krijgen daardoor een nieuwe dynamiek ten opzichte van voorgaande jaren. Uiteraard staat deze klantconferentie in het teken van het opdoen van waardevolle inzichten en samen met collega’s te netwerken. Ontdek de nieuwste trends in de sector, neem deel aan een interactieve paneldiscussie over de uitdagingen van vandaag en krijg inzichten over de oplossingen om te bouwen aan de toekomst van jouw woningcorporatie. Samen streven we naar een succesvolle toekomst voor jouw organisatie.

Programma

09:30 – 10:00 uur: Inloop
10:00 – 10:15 uur: Welkom
10:15 – 10:45 uur: Visie & strategie presentatie – directie Bartje Meijboom en Sander ter Heurne

10:45 – 11:45 uur: Keynote: Talisa Ong van The Forward Club
Hoe ziet de toekomst van woningcorporaties eruit? Die vraag hebben we de afgelopen maanden in samenwerking met strategiebureau The Forward Club beantwoord aan de hand van diepgaand onderzoek naar invloedrijke trends en ontwikkelingen binnen onze sector. Talisa Ong, founder van The Forward Club, neemt je in deze presentatie mee in de belangrijkste inzichten uit het trendonderzoek. Zo ontdek je de nieuwste innovaties op het gebied van stedelijke ontwikkeling, sociale innovatie en digitale transformatie. In deze interactieve trendtalk ga je mee op een retourtje toekomst en doe je inzichten op om met jouw woningcorporatie succes de toekomst in te koersen. The Forward Club werkt onder andere voor het UWV, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en ING.

12:00 – 12:45 uur: Lunch en Netwerken
Tijdens de lunch is er gelegenheid om te netwerken met andere aanwezigen waaronder, adviseurs, onze partners en collega-woningcorporaties.

13:00 – 13:50 uur: Interactieve paneldiscussie: Verken de toekomst van de woningcorporatie
Neem deel aan een interactieve paneldiscussie waarin we de woningcorporatie van de toekomst verkennen. We gooien de nieuwste stedelijke ontwikkelingen, sociale veranderingen en digitale trends in de mix en gaan hierover in discussie. Hoe kun je bijvoorbeeld nieuwe, flexibele woonvormen ontwikkelen? Hoe maak je een gebouw digitaal slim, terwijl je ook de veiligheid garandeert? En hoe zit het eigenlijk met digitale duurzaamheid? In dit gesprek ben jij als toeschouwer essentieel, want door je mening te geven via Mentimeter, stuur je het gesprek van onze panelleden.

Onze panelleden

Ton Monasso, manager Datastandaarden, Aedes
In zijn rol als Manager Datastandaarden bij Aedes, staat Ton aan het roer van een cruciaal aspect van de digitale transitie binnen de woningcorporatiesector. Hij begrijpt als geen ander het belang van gestandaardiseerde gegevensuitwisseling tussen woningcorporaties, huurders, bouwers, overheden en andere stakeholders. Ton’s leiderschap en expertise dragen bij aan het versnellen van processen, het verbeteren van kwaliteit en veiligheid, en het verminderen van afhankelijkheid van specifieke ICT-leveranciers.

Natasja Annya, Senior adviseur duurzame mobiliteit en samenleving, RVO
Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van milieu, energie, vastgoed en duurzaamheid, heeft Natasja een diepgaande expertise opgebouwd in het versterken van economie, welzijn en wonen in diverse regio’s. Ze heeft een toewijding aan het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen, met een focus op de menselijke maat en concrete resultaten. Bij Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO) draagt Natasja met enthousiasme bij aan het verduurzamen van mobiliteit, waarbij ze de verbinding zoekt met andere essentiële domeinen zoals de gebouwde omgeving en biodiversiteit, zowel nationaal als internationaal.

André van Gasteren, Innovatie expert, Itris & NCCW
André heeft een succesvolle en jarenlange ervaring op het gebied van innovatie bij gerenommeerde organisaties als ING en Google. Zo had hij bij ING een leidende rol bij verschillende strategische initiatieven waaronder het ontwikkelen van een nieuw innovatiecentrum. André brengt waardevolle expertise om de sector verder te ontwikkelen en de innovatiekracht te versterken. Zijn vermogen om innovatieve oplossingen te stimuleren en strategische inzichten te bieden, kan de sector écht vooruithelpen.

14:00 – 14:50 uur: Product roadmap: Bouwen aan de toekomst van jouw woningcorporatie
Stijn Thomaes, Stephan Munier, Aziza el Messaoudi

14:00 – 14:50 uur: Itris & Qonsio
14:00 – 14:50 uur: NCCW & Qonsio

15:00 – 15:30 uur: Outabox: innovaties voor woningcorporaties, André van Gasteren en Marc Mathijssen
Outabox zal als open innovatie ecosysteem een boost gaan geven aan de innovatiekracht van de woningcorporatiesector. Ontdek tijdens deze interactieve sessie hoe dit ecosysteem verder uitgebouwd gaat worden en hoe we door een gestructureerd innovatieproces en gerichte thema’s tot waardevolle oplossingen gaan komen.

15:30 – 15:40 uur: Afsluiting

15:40 – 17:00 uur: Borrel en toegang tot het park Madurodam

Aanmelden
Laat ons weten of je aanwezig kunt zijn door je aanwezigheid te bevestigen vóór 20 mei via deze link.

Indien je je inmiddels hebt aangemeld, beschouw dan deze e-mail als niet verzonden. Mocht je niet in staat zijn om te komen, dan is een collega uiteraard van harte welkom.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op onze klantconferentie. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer nieuws:

NCCW 2 jaar op rij DICO-gecertificeerd

Met trots kunnen we zeggen dat we wederom DICO-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we een nieuwe standaard hebben gezet voor datakwaliteit en betrouwbaarheid. En dat is precies wat onze klanten verdienen! Via de Corporatie Cloud processen Reparatieverzoeken en...

Lees meer

NCCW opnieuw gecertificeerd voor ISAE3402-Type 2

De ISAE3402 Type 2-certificering, ook bekend als de Internationale Standaard voor Verzekeringen Engagements (ISAE) 3402 Type 2, is een beoordeling van hoe goed NCCW haar interne controlesystemen en processen uitvoert. Naast onze bestaande ISO-certificeringen (ISO...

Lees meer