de NCCW-klantdag

Je bent van harte uitgenodigd voor onze Klantdag op 12 juli 2022 te Almere. 

Dit jaar vindt deze dag plaats op een wel heel unieke locatie, de Floriade Expo 2022.

Maar één keer in de tien jaar wordt dit evenement georganiseerd in een van de Nederlandse steden. Dit jaar is het de beurt aan Almere en daar maken wij natuurlijk gebruik van! Het thema van de Floriade is “Building Green Cities” en dat sluit natuurlijk mooi aan op het maatschappelijke probleem: duurzame huisvesting!

De Klantdag

Onze Klantdag draait om jou, onze klant. Deze gelegenheid willen we graag gebruiken om erachter te komen of wij ook volgens jullie op de juiste weg zijn. Hoe toekomstbestendig is NCCW? Wat vinden jullie belangrijk? Waar lopen jullie tegenaan? Hoe gaat onze Roadmap er voor 2023 uitzien? Dat willen wij graag van jullie horen!

Aanmelden

Je bent samen met je collega’s van harte welkom op dinsdag 12 juli op de Floriade. Via deze link kun je je aanmelden. Deze link is om zowel jezelf als jouw collega’s aan te melden. Laat ons via het aanmeldformulier voor 24 juni weten of en met wie je aanwezig zult zijn.

Ken je ook nog collegacorporaties die nog geen gebruik maken van XBIS maar wel willen weten hoe het met NCCW (in de toekomst) gaat? Meld ze aan via de link, ook zij zijn van harte uitgenodigd!

We kijken er naar uit om jullie weer LIVE! te zien op de Floriade?