Klantportaal

Maak kennis met het

XBIS Online Klantportaal!

Speciaal voor woningcorporaties heeft NCCW een geïntegreerde software oplossing ontwikkeld: XBIS Online. Maar XBIS Online is veel meer dan slechts een ERP systeem: het is gekoppeld aan een online klantportaal waar uw huurders zelf hun woningzaken kunnen regelen.

over-nccw

Het klantportaal van XBIS Online: uw eigen digitale loket

Wanneer u kiest voor het XBIS Online klantportaal, ontvangen uw huurders inloggegevens. Daarmee kunnen zij 24/7 hun persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. Hierbij kunt u denken aan hun persoonsgegevens en woning, maar ook aan het huurcontract, de huursamenstelling, betalingsoverzichten en de woningwaardering. Daarnaast biedt het klantportaal de mogelijkheid om reparatieverzoeken in te dienen; huurders blijven dan via het klantportaal gedurende het hele traject op de hoogte van de status. Ook voorlopige verhuurmutaties, zoals huurcontracten opzeggen en aangaan, kunnen via het klantportaal worden geregeld. Deze mutaties komen direct in XBIS Online te staan, zodat uw medewerkers deze alleen nog hoeven te fiatteren. En dat is ook de kracht van het systeem: alles is met elkaar verbonden, waardoor data real-time wordt bijgewerkt. Volledig automatisch. 

24/7 TOEGANKELIJK

Uw huurders krijgen een eigen inlog waarmee zij altijd en overal toegang hebben tot hun persoonlijke gegevens in XBIS Online.

REAL-TIME SYNCHRONISATIE

De gegevens worden automatisch gesynchroniseerd, waardoor men altijd de meest actuele informatie voorhanden heeft.

TIJDSBESPARING

De automatische uitwisseling en aanpassing van gegevens zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing voor uw medewerkers.

OPTIMALE SERVICE

Doordat uw huurders altijd toegang hebben tot het klantportaal kan een optimale dienstverlening worden gerealiseerd.

XBIS ONLINE

KLANTPORTAAL

Met het klantportaal van XBIS Online zorgt u dat uw woningcorporatie altijd bereikbaar is voor uw huurders.