NCCW krijgt als eerste ERP-leverancier certificering voor de DICO-koppeling met aannemers

  1. Home
  2. >
  3. Actueel
  4. >
  5. NCCW krijgt als eerste...

NCCW krijgt als eerste ERP-leverancier certificering van Ketenstandaard voor de DICO-koppeling voor automatische gegevensuitwisseling met aannemers.

Deze primeur is een voorbeeld van de innovatieve oplossingen die wij bieden om de processen van onze klanten makkelijker en effectiever te maken, nu én in de toekomst. Al jaren bieden wij rechtstreekse koppeling met aannemers aan. De certificering is dan ook een logische volgende stap om de kwaliteit van de koppeling te garanderen. Met deze DICO-koppeling kunnen woningcorporaties eenvoudig gegevens uitwisselen met hun aannemers. In combinatie met ons reparatieverzoeken proces (RVZ) en digitale factuur verwerking (DFV) betekent dit een volledig geautomatiseerd proces voor niet-planmatig onderhoud.

De DICO-certificering bevestigt de kwaliteit van de koppeling en hiermee de betrouwbaarheid van de gegevens die uitgewisseld worden. Een efficiëntieslag dus, want het bespaart veel tijd en de kans op fouten wordt behoorlijk verkleind.
Ook maakt het de administratieve afhandeling van de onderhoudsmelding vele malen efficiënter. Zo wordt het aantrekkelijker voor aannemers om dit proces te automatiseren. En met een betere ketensamenwerking kunnen woningcorporaties beter inspelen op de wensen van de huurders.

Proactief en gecertificeerd
Directeur Bartje Meijboom: “NCCW is er trots op dat we de eerste ERP-leverancier zijn die deze officiële DICO-certificering vanuit de Ketenstandaard heeft ontvangen en deze koppeling nu direct aan kan bieden. Het is een bevestiging dat we vooruitlopen op het gebied van het implementeren van innovaties die de belangrijkste processen voor onze klanten verbeteren”.

Koppelingen van cruciaal belang voor het ERP van de toekomst
Het belang van koppelingen voor ERP-software in de woningcorporatiemarkt is zeer groot om in te blijven spelen op de wensen en eisen van de woningcorporaties. Meijboom: “Wij weten heel goed wat er speelt bij onze klanten en waar hun behoeften liggen. Door slim dit soort standaard koppelingen te ontwikkelen en aan te bieden blijven we onze klanten optimaal ondersteunen, precies waar zij dat het meest nodig hebben”.

Meer nieuws:

Voorstellen

NCCW en Itris verwelkomen twee nieuwe collega’s om het leiderschapsteam te versterken. André van Gasteren (op de foto rechts) vervult de rol van Manager Innovatie en Sander ter Heurne (op de foto links) is de nieuwe Commercieel Directeur in het leiderschapsteam. Met...

Lees meer

NCCW 50 jaar!

We bestaan 50 jaar! Een bijzondere mijlpaal die we vieren met onze medewerkers, klanten en partners die dit mogelijk hebben gemaakt. Bartje Meijboom, onze Managing Director, blikt in deze video terug en vooral vooruit om onze bijzondere samenwerkingen te vieren!

Lees meer