NCCW lanceert Wensenportaal!

  1. Home
  2. >
  3. Actueel
  4. >
  5. NCCW lanceert Wensenportaal!

Interactief en open communiceren over wijzigingswensen.

Wij ontvangen met regelmaat wijzigingsverzoeken op het gebied van productontwikkeling. Grote en kleine verzoeken, allemaal waardevol omdat ze ons inzicht geven waar de prioriteiten en wensen van onze klanten. Na het ontvangen van een wens onderzoeken we deze en geven we terugkoppeling over de haalbaarheid en de tijdslijn.

Dat lijkt soms onoverzichtelijk omdat het niet helemaal duidelijk is welke wensen gedeeld worden door meerdere woningcorporaties en wat de prioriteiten zijn. Om hier transparanter over te kunnen zijn en om onze klanten te stimuleren om hun wensen kenbaar te maken lanceren wij nu het interactieve wensenportaal. Een plek om samen met onze klanten samen te werken aan de verbetering van onze oplossingen. Neem snel een kijkje en ga direct naar het Wensenportaal!

Voor wie is het? Van Raad van Bestuur tot directeur, adviseur, managers (vastgoed of bedrijfsvoering) en eigenlijk alle woningcorporatiemedewerkers. Iedereen die met XBIS werkt kan een account aanmaken, inloggen, wensen indienen én beoordelen! Zodoende krijgen onze klanten de kans om te zien wat er bij andere woningcorporaties speelt en prioriteit te geven aan de belangrijkste wensen.

Gebruiker bepaalt

Door te stemmen en commentaar te leveren op eigen wensen en wensen van anderen worden deze wensen meer waard en wordt daarmee de prioriteit groter. Als jij je wens indient onderzoeken wij of de wens groot of klein is. Is deze klein, dan promoveren wij deze direct naar het portaal. Is je wens groot dan bespreken we samen vervolgstappen. Zodra een wens in het portaal staat kan er gestemd worden. Eens per 8 weken kijken wij welke wensen de meeste stemmen hebben en promoveren wij deze wens tot project of initiatief.

In het geval van een project wordt jouw wens tijdens een sprint van 1 à 2 weken verder uitgewerkt. Is je wens groot, dan betekent het promoveren dat je wens een initiatief wordt. NCCW inventariseert de mogelijkheden om draagvlak te creëren en tot uitvoering over te gaan.

We zien jouw wens graag tegemoet op ons Wensenportaal.

Meer nieuws:

Voorstellen

NCCW en Itris verwelkomen twee nieuwe collega’s om het leiderschapsteam te versterken. André van Gasteren (op de foto rechts) vervult de rol van Manager Innovatie en Sander ter Heurne (op de foto links) is de nieuwe Commercieel Directeur in het leiderschapsteam. Met...

Lees meer

NCCW 50 jaar!

We bestaan 50 jaar! Een bijzondere mijlpaal die we vieren met onze medewerkers, klanten en partners die dit mogelijk hebben gemaakt. Bartje Meijboom, onze Managing Director, blikt in deze video terug en vooral vooruit om onze bijzondere samenwerkingen te vieren!

Lees meer