Oplever app

Maak kennis met de

XBIS Online Oplever App!

Woninginspecties dienen zowel bij aanvang als bij beëindiging van het huurcontract te worden uitgevoerd. Om deze werkzaamheden te vereenvoudigen hebben wij bij NCCW, speciaal voor woningcorporaties, de Inspectie App ontwikkeld. Deze oplever app kan op de tablets van uw inspecteurs geïnstalleerd worden en maakt het afhandelen van voor- en eindopnames op locatie een stuk efficiënter!

over-nccw

Wat zijn de voordelen van de oplever app?

Bij een woninginspectie hoeft de inspecteur alleen maar de app op zijn tablet te openen. Gebreken aan de woning kunnen heel eenvoudig in de oplever app worden vastgelegd. Daarbij kan ook meteen worden aangegeven wie het gebrek gaat herstellen, welke herstelmaatregelen er getroffen moeten worden en welke kosten daarmee gepaard gaan. Afspraken en kosten die uit de inspectie voortvloeien kunnen direct door de huurder geaccordeerd worden.

Is er geen internetverbinding aanwezig op de locatie dan kan de inspectie alsnog netjes worden afgerond, zonder onderbrekingen.

Alle gebreken en herstelmaatregelen en de daarbij horende afspraken en kosten worden op overzichtelijke wijze getoond en met de backoffice gesynchroniseerd.

Tablet oplever app

Met de oplever app op zijn tablet heeft uw woning inspecteur alle relevante gegevens meteen bij de hand.

Synchronisatie met backoffice

Alle informatie in de Inspectie App wordt automatisch gesynchroniseerd met de informatie in de XBIS Online backoffice.

Directe accordering

Eventuele afspraken over reparatiekosten kunnen tijdens de inspectie direct door de huurder geaccordeerd worden.

Tijdsbesparing

De inspecteur hoeft alles slechts één keer in te voeren, dus overschrijven of notities overtypen is niet meer nodig.

XBIS ONLINE

OPLEVER APP

Creëer een optimaal overzicht bij woning inspecties en zorg dat alles op een nette, efficiënte wijze kan worden afgerond.