Contact opnemen

Markenlaan 1, 1355 BA Almere

Postbus 50088, 1305 AB Almere

Tel. 036-539 19 22

info@nccw.nl

Routebeschrijving

Over NCCW

NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een all-in concept waarmee ze woningcorporaties helpt om te digitaliseren en processen te verbeteren. Een bedrijf met hart voor de sociale huursector. Er verandert veel in deze sector op, onder andere politiek, maatschappelijk en technologisch vlak. Zo is bijvoorbeeld de Woningwet van kracht geworden, heeft de participatiesamenleving zijn intrede gedaan en bieden internet en mobiele communicatie ongekende mogelijkheden.

Met ruim 130 corporaties als klant en haar 120 medewerkers voegt ze met haar ICT-oplossingen, kennis en diensten waarde toe door corporaties beter te laten presteren. Dit doet ze door naar haar klanten te luisteren en hen ICT-oplossingen en dienstverlening te bieden die bij hen passen en meegaan in nieuwe ontwikkelingen. 

Zo worden:

- huurders zelfredzaam gemaakt zodat zij 24/7 hun woonzaken online kunnen regelen;
- ketenpartners onderdeel van het proces waardoor de samenwerking met hen transparant en efficiënter wordt;
- corporatiemedewerkers optimaal en efficiënt ondersteund in hun werkzaamheden;
- corporaties ondersteund in (nieuwe) ontwikkelingen zoals veranderingen wet- en regelgeving, leefbaarheid en duurzaamheid.

NCCW biedt hiervoor een ERP all-in concept dat als één geïntegreerde oplossing wordt aangeboden, inclusief een huurders- en medewerkersportaal, ESB-dienst en ketenprocessen.


In 2016 is NCCW onderdeel geworden van Total Specific Solutions (TSS), het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux. NCCW vormt hiermee één van de verticals (Vastgoed) van TSS. 

Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien een vraag of opmerking heeft. Dat kan zijn over onze ERP-systemen of oplossingen, maar ook over vacatures of support. Wilt u dan even de tijd nemen en het onderstaande formulier invullen? Wij zullen dan enthousiast uw vraag of opmerking oppakken en beantwoorden. NCCW ontzorgt!

Evenementen en bijeenkomsten

Evenementen en bijeenkomsten

Gebruikersvereniging

Gebruikersvereniging