Wie zijn wij

Wij zetten al 50 jaar onze kennis, ervaring en visie in om de bedrijfsvoering van woningcorporaties te automatiseren met ons robuuste en stabiele ERP-systeem XBIS. Wij werken volgens het samen verder-principe. Hierbij ligt de focus niet alleen op het aanbieden van geïntegreerde software, maar ook op het partnership en het constant bewijzen van onze commitment aan dat partnership door middel van kennisdeling, verbinding en verbetering van de sector en posities van de woningcorporaties.

Hoe doen we dat?

Onze kernwaarden zijn gericht op het continu voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten. Wij zijn:

Verantwoordelijk

Wij nemen verantwoordelijkheid voor een stabiel en betrouwbaar eindproduct. Je kunt bouwen op XBIS en ons team.

Betrokken

Het succes van onze klanten, hun medewerkers en huurders staat voorop. We begrijpen onze klanten en spelen proactief  in op hun behoeften. We gaan samen verder en verder samen.

Nieuwsgierig

We denken vooruit, kijken wat de toekomst onze branche gaat brengen en wat onze klanten bezighoudt. Alleen zo kunnen we processen optimaliseren.

Open

We luisteren en staan open voor input en feedback. Vertrouwen en openheid is cruciaal om samen verder te kunnen.

Ons team

Bij NCCW werken we sinds jaar en dag aan een stabiel automatiseringssysteem waar woningcorporaties zorgeloos en voor de lange termijn op kunnen rekenen.

Dat kunnen we door de kracht van een sterk team. Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, draait de motor bij onze klanten. Bij ons werken allemaal professionals met passie voor het vak; van ervaren leergierigen tot jonge wijsneuzen.

Vanuit die passie kijken we voortdurend naar de nieuwste ontwikkelingen zowel binnen onze branche als daarbuiten. Dat doen we door een nauw contact te houden met de verschillende gebruikers bij met onze klanten. Alleen samen met onze klanten komen we vooruit. En daar ligt onze focus.

Werken bij NCCW

Bij NCCW werken ruim 70 medewerkers. Stuk voor stuk enthousiaste professionals die samenwerken in een kennisintensieve omgeving. Wij zijn een IT-bedrijf met een stabiele en succesvolle bedrijfsvoering en hanteren een opleidingsstructuur waardoor onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en blijven groeien.

Wil jij ons helpen mee te bouwen aan betrouwbare software voor onze klanten? En hou je van een goede balans tussen werk en privé? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

ISO Certificeringen en Accountsverklaring

Wij zijn ISO 20000-1 en ISO 27001 gecertificeerd en hebben ISAE 3402 verklaring.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Laat het ons weten.

Bel ons

036 – 539 19 22

E-mail ons

Of stel direct een vraag

Blijf op de hoogte

Meld  je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.