Over NCCW

WELKOM BIJ NCCW 

Wie Zijn Wij

Wij zijn een eigentijdse ICT-dienstverlener voor woningcorporaties die we helpen om te digitaliseren en hun processen te verbeteren.

Met zo’n 100 corporaties als klant en meer dan 3000 gebruikers voegen we met onze ICT-oplossingen, kennis en diensten waarde toe door corporaties beter te laten presteren. Dit doen we door naar onze klanten te luisteren en hen ICT-oplossingen en dienstverlening te bieden die bij hen passen en meegaan in nieuwe ontwikkelingen.

Wij bieden hiervoor een solide en modern ERP systeem dat kan worden samengesmolten met processen als het reparatieverzoeken- en factuurproces, handige Apps zoals de Inspectie- en   Factuur App en diverse portalen.

NCCW is onderdeel geworden van Total Specific Solutions (TSS), het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux!

SAMEN MET KLANTEN

Voor Woningcorporaties

Wij bieden een geïntegreerde ICT-oplossing voor uw woningcorporatie waarmee uw (primaire) processen op de gebieden Vastgoed, Wonen en Financiën worden ondersteund. In de geïntegreerde oplossing werken uw medewerkers, huurders en belanghebbenden met digitale end-to-end processen (online) samen.

Werken bij de attente ICT-dienstverlener voor woningcorporaties?

Wil je carrière maken in een interessante branche en samen met leuke collega’s onze klanten efficiënter laten werken met een hogere klanttevredenheid?

Hoe kunnen wij

U HELPEN?

Misschien kunnen wij iets voor u betekenen.