Over NCCW

WELKOM BIJ NCCW 

Wie Zijn Wij

Wij zijn een eigentijdse ICT-dienstverlener met een all-in concept waarmee we woningcorporaties helpen om te digitaliseren en hun processen te verbeteren.

Met 125 corporaties als klant en meer dan 3000 gebruikers voegen we met onze ICT-oplossingen, kennis en diensten waarde toe door corporaties beter te laten presteren. Dit doen we door naar onze klanten te luisteren en hen ICT-oplossingen en dienstverlening te bieden die bij hen passen en meegaan in nieuwe ontwikkelingen.

Wij bieden hiervoor XBIS Online: het ERP all-in concept dat als één geïntegreerde oplossing wordt aangeboden, inclusief een huurders- en medewerkersportaal, ESB-dienst en ketenprocessen.

NCCW is onderdeel geworden van Total Specific Solutions (TSS), het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux!

SAMEN MET KLANTEN

Voor Woningcorporaties

XBIS Online is de geïntegreerde ICT-oplossing voor uw woningcorporatie waarmee uw (primaire) processen op de gebieden Vastgoed, Wonen en Financiën worden ondersteund. State-of-the-art online portalen en (web)apps zijn samengesmolten met de bewezen stabiliteit van een solide ERP systeem. In de geïntegreerde oplossing werken uw medewerkers, huurders en belanghebbenden met digitale end-to-end processen (online) samen. 

Werken bij de attente ICT-dienstverlener voor woningcorporaties?

Wil je carrière maken in een interessante branche en samen met leuke collega’s onze klanten efficiënter laten werken met een hogere klanttevredenheid?

Hoe kunnen wij

U HELPEN?

Misschien kunnen wij iets voor u betekenen.

XBIS ONLINE APPS

24/7 Bereikbaar. Overal beschikbaar.

Thuis op de bank facturen goedkeuren of in de woninggevens opvragen en muteren? Het kan met de handige apps van XBIS Online.