Klantervaringen

Meer dan de helft van alle corporaties in Nederland neemt een of meer oplossingen van NCCW af. Op deze pagina kunt u de ervaringen van onze klanten lezen. 

Alles Digitaal bij Idealis

Studentenhuisvester Idealis in Wageningen en Ede is haar tijd ver vooruit als het om
automatisering en digitalisering gaat. Van een kamer zoeken tot het afsluiten van het
huurcontract: “Alles gaat digitaal”, volgens directeur-bestuurder Sylvie Deenen. 

Van Alckmaer over Salaris Online

Op het gebied van salarisverwerking is Unit4 marktleider in Nederland. Maandelijks ontvangen ruim drie miljoen Nederlanders hun salarisstrook via de software van Unit4. NCCW en Unit4 hebben Salaris Online in 2012 geschikt gemaakt voor woningcorporaties. Nu, drie jaar later, gaat de 100e corporatie gebruikmaken van de oplossing voor salaris- en personeelsadministratie.

HW Wonen over de Corporatie Cloud

HW Wonen gaat het dagelijks onderhoud onderbrengen bij drie regie-aannemers. Ze doet dit om de kosten te verlagen, de kwaliteit te verhogen, maar vooral om de klanttevredenheid op peil te houden of zelfs te vergroten. Het onderhoud wordt uitbesteed, maar met behulp van onder andere de Corporatie Cloud behoudt ze de regie. 

WormerWonen over het Klantenportaal

Onze huurders kunnen straks nog meer zaken online regelen, ook via hun smartphone of tablet! Snel, makkelijk en efficiënt.

QuaWonen en Omnia Wonen over BIS NOA Planmatig onderhoud

Begin dit jaar is de nieuwe module Planmatig onderhoud van BIS NOA geïntroduceerd. De eerste corporaties die hiermee werken zijn enthousiast: ‘Het is gebruiksvriendelijk en het werkt twee tot drie keer sneller.’ We spreken met Wendy du Prie (QuaWonen) en Lesia Kovtun (Omnia Wonen). 

Beter Wonen Vechtdal over digitale factuurverwerking

Digitale factuurverwerking kent veel voordelen. Zo raken facturen niet meer zoek, is de factuur op elke gewenste plek opvraagbaar en is altijd inzichtelijk in welke fase van het proces de factuur zich bevindt. Daarnaast vindt er een aanzienlijke tijdsbesparing plaats door minder invoerhandelingen, minder controlehandelingen door een optimale procuratie-regeling, snellere beantwoording van informatievragen en een sneller verloop van het controleproces. 

WoonGenoot over BIS NOA

WoonGenoot uit Nijmegen heeft onlangs het contract voor het gebruik van BIS NOA met 10 jaar verlengd. Frank Peters, manager bedrijfsbeheer bij WoonGenoot, vertelt waaraan volgens hem een goede ICT-leverancier behoort te voldoen. 

De Woningstichting over de Corporatie Cloud

Als het over internet en klantgericht werken gaat, raakt Lex Janssen, directeur-bestuurder van de Woningstichting uit Wageningen, al snel enthousiast. Hij ziet al jaren dat andere bedrijven nu nog ver op corporaties voorlopen, maar daar gaat verandering in komen. 

De Veste over de BIS NOA nulmeting

De 25e nulmeting BIS NOA is dit jaar een feit. Woningstichting De Veste uit Ommen heeft deze onlangs door Kjenning laten uitvoeren en de resultaten zijn inmiddels doorgenomen. Rienk van der Meulen vertelt over zijn ervaringen met de meting. 

Groninger Huis digitaliseert verder

Om huurders 24/7 optimaal te kunnen bedienen wordt bij Woonstichting Groninger Huis nu ook het huurdersportaal ingezet. Met het portaal kunnen huurders allerlei huurderszaken inzien zoals het huurcontract of de huursamenstelling maar zij kunnen ook zaken regelen zoals bijvoorbeeld het betalen van een huurachterstand.

Woningstichting Vaals over BIS NOA

Woningstichting Vaals gaat ook de komende jaren gebruikmaken van BIS NOA. De Limburgse corporatie legt uit waarom.

Tablis Wonen over de Corporatie Cloud

“We willen klanten optimaal bedienen met een efficiënte organisatie”, aldus Henk Gravesteijn, directeur-bestuurder bij Tablis Wonen. Dat Tablis Wonen klantvriendelijk haar klanten bedient, blijkt wel uit de hoge KWH-score die de klanten aan Tablis Wonen geven. 

SCW Tiel over BIS NOA

SCW Tiel over de samenwerking met NCCW en het gebruik van BIS NOA.

Koggenland over het digitale factuurproces

Gemeentelijk Woningbedrijf Koggenland bewijst dat een kleine organisatie slagvaardig en vooruitstrevend kan zijn en dat korte lijnen nog altijd efficiënt werken.