Reporting

Maak kennis met de

Reporting!

Reporting stelt u in staat om op basis van actuele gegevens, die direct uit BIS/ XBIS Backoffice worden gehaald, tactische en operationele (management)informatie samen te stellen. De rapporten kunnen naar eigen inzicht en wensen worden samengesteld. Ook lay-out technisch bevat Reporting ongekend veel mogelijkheden. Eenmaal gemaakte en geaccepteerde rapporten stelt u aan uw medewerkers ter beschikking. Zij kunnen zelf bepalen wanneer zij deze rapporten actualiseren en gebruiken. Andere manieren van informatiedistributie behoren uiteraard tot de mogelijkheden. 

Informatie direct beschikbaar

U bent met Reporting niet gebonden aan vaste tijdstippen, waarop de door u gewenste informatie beschikbaar komt. U bepaalt zelf wat, wanneer en welke informatie wordt gemaakt en gedistribueerd. Om rapporten te maken op basis van gegevensomschrijvingen die vastliggen in BIS/ XBIS, heeft NCCW de gegevens alvast voor u gegroepeerd in logische gegevensgroepen. Met deze gegevensgroepen bent u in staat zelf uw rapportages op elk gewenst niveau samen te stellen.

Actueel

U krijgt actuele gegevens uit BIS/ XBIS. Actualiseren rapporten door één druk op de knop met zelf in te geven selectiecriteria mogelijk;

Efficiënt

U krijgt 19 standaard rapporten met daarin de meest logische informatie. U kunt eventueel zelf de rapporten aanpassen en indien gewenst het exporteren naar elk gewenst formaat.

Betrouwbaar

U hebt de zekerheid van betrouwbare informatie. U heeft eenduidigheid in de gebruikte definities en de informatie op een centraal punt.

Informatie op maat

Er is een duidelijke indeling van gegevens in logische gegevensgroepen. Eze gegevens zijn onderling te combineren, waardoor nieuwe inzichten ontstaan. U heeft informatie op maat en lay-out bepaalt u zelf;

XBIS ONLINE

Reporting

Samenvattend durven wij de stelling aan dat Reporting uw vragen afdekt en u helpt om:  efficiënter informatie te genereren, hierdoor kosten te besparen, additionele vragen van collega’s om informatie te pareren en uw collega’s aangenaam te verrassen door het snel beantwoorden van informatievragen. Wilt u het ook proberen?