Maar we staan niet stil. Op dit moment zijn we ook weer vol in ontwikkeling. En ons jubileum is een mooi moment om je daarover bij te praten. Onze managing director, Bartje Meijboom, praat je in deze video bij over de ontwikkelingen die NCCW en XBIS hebben doorgemaakt en de kansen die hierin liggen voor onze samenwerking.

Met NCCW kies je voor

Compleet SAAS-platform

XBIS is een betrouwbare, stabiele basis met een ruim aanbod add-ons, koppelingen en verbindingen.

TSS Security Framework

Wij garanderen met het TSS Security Framework (TSF) een veilige omgeving. TSF is gebaseerd op het gezaghebbende Amerikaanse NIST Cybersecurity Framework.

Betrouwbaar

We nemen onze verantwoordelijkheid voor een stabiel en gebruiksvriendelijk eindproduct. We zijn zeer goed bereikbaar en altijd up-to-date. Vragen? Ons team staat voor je klaar.

TSS Software for Life-garantie

We gaan voor een duurzaam partnership en gegarandeerde continuïteit door het geven van de TSS Software for Life-garantie.

Focus op onze klanten

Wij zijn een partner van onze klanten. Met een efficiënte en klantgerichte manier van werken houdt de woningcorporatie meer tijd over voor haar core business: het bieden van woonoplossingen voor huurders.

Met het Innovatielab naar het iERP van de toekomst

Samen met Itris werken we buiten onze dagelijkse ontwikkelingen aan het iERP van de toekomst. We geloven dat data in combinatie met AI, gebruikersprocessen gaat optimaliseren.

Realtime management- en stuurinformatie

Met de vele geïntegreerde rapportagetools is het eenvoudig om gegevens op te vragen en te rapporteren.

Compatible met Microsoft

XBIS is compatible met Microsoft-oplossingen. We ondersteunen Single Sign-On met Microsoft Azure Active Directory en ons XBIS Analytics dashboard draait op Microsoft Power BI.

TSS Software for Life-garantie

We gaan voor een duurzaam partnership door het geven van de TSS Software for Life-garantie. Hierbij garanderen we de continuïteit van XBIS en bieden, wanneer gewenst, een overstap naar andere ERP oplossingen binnen de TSS-groep. Zo garanderen wij dat je voor de lange termijn de juiste keus maakt.

Innovatielab –
het iERP van de toekomst

We beloven onze klanten altijd te blijven ontwikkelen om aan de steeds veranderende vraag te kunnen voldoen.

Samen met Itris werken we binnen het Innovatielab, naast onze dagelijkse ontwikkelingen aan XBIS,  aan het i(ntelligent)ERP van de toekomst. De vraag van de markt is om data steeds meer in te zetten als voedingsbron van slimmere en efficiëntere processen.

Het doel is 80% van alle processen automatisch af te laten handelen en continu die processen slimmer te laten maken door onder andere AI. Dat zorgt voor een gepersonaliseerde gebruikerservaring; bij jullie als woningcorporatie en bij de huurder.

Samen verder

90 woningcorporaties en ruim 2.500 gebruikers (en vele huurders en leveranciers) maken gebruik van onze oplossingen en dienstverlening.

Nieuws & Updates

Update Wet Betaalbare Huur: stand van zaken en verwachte impact
Update Wet Betaalbare Huur: stand van zaken en verwachte impact
In eerdere berichtgeving hebben we jullie op de hoogte gesteld van de aanstaande wetswijziging (Wet betaalbare ...
Klantconferentie 6 juni in Madurodam
Klantconferentie 6 juni in Madurodam
Graag nodigen wij je van harte uit voor onze klantconferentie, die plaatsvindt op 6 juni 2024 in Madurodam. Dit ...

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Laat het ons weten.

Bel ons

036 – 539 19 22

E-mail ons

Of stel direct een vraag

Blijf op de hoogte

Meld  je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.