Senior ASP.NET Developer (C#)

Als ASP.NET Developer ontwikkel je innovatieve webapplicaties op basis van Microsoft ASP.NET technologie (laatste framework). Je zult, samen met de andere programmeurs, het technische geweten zijn voor de te realiseren projecten.

In deze rol werk je aan de bouw van uitdagende en innovatieve onderdelen van ons CMS (zelf ontwikkeld, MS SQL Server is het primaire database platform). Daarnaast zijn er veel projecten waarin koppelingen door middel van webservices (REST/SOAP) naar verschillende systemen worden gerealiseerd.

Als persoon ben je leergierig, resultaatgericht, loyaal en enthousiast. Daarnaast ben je een teamplayer die ook goed in staat is zelfstandig te werken. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent en technisch inhoudelijk een presentatie of uitleg kan geven wanneer nodig. Ook kun jij inhoudelijk de development aansturen.

Geboden
- Dynamische en professionele werkomgeving functie met vaste werkplek;
- Ruimte voor initiatief en voorstellen voor nieuwe technologieën c.q. toepassingen;
- Creatieve en stimulerende omgeving waar kennisdeling hoog in het vaandel staat;
- Een uitstekende werksfeer in een dynamisch team;
- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Gevraagd
- Minimaal 5+ jaar ervaring met .NET, C# en Web Forms
- Ervaring met SQL, ADO.NET en Entity Framework
- Ervaring met TFS en Continuous Integration
- HBO+ werk- en denkniveau
- Meedenken met design, architectuur
- Ervaring met Agile en/of TDD een prè
- Ervaring met Azure een prè
- Ervaring met Continuous Delivery & Octopus Deploy een prè
- Je hebt passie voor je vak

Organisatie
NCCW partner ProImpact is in 1998 opgericht en had tot 2009 de focus op Beeldschermcommunicatie. Anno 2015 staat ProImpact voor Online dienstverlening. Wij zijn onderdeel van NCCW. De afgelopen 17 jaar hebben wij een duidelijke visie op Online dienstverlening ontwikkeld, met name gericht op de volkshuisvesting en woningcorporaties. Wij leveren websites, portals en allerlei andere web-oplossingen.

Onze aanpak is erop gericht om e-corporaties te realiseren en begeleiden in het gehele traject; functioneel ontwerp, productie, training, strategische toepassing, onderhoud en innovatie. De (standaard) oplossingen van ProImpact maakt de interactie tussen corporatie en (potentiele) huurder inzichtelijk en daarmee de huurder zelfredzamer.

Wij denken Online!

Interesse? Neem contact op met Lambert Blikman op 036-5329148 of stuur je sollicitatie naar l.blikman@pro-impact.nl