Onze visie

Wij werken samen met woningcorporaties om innovatieve digitale oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Met een efficiënte en klantgerichte manier van werken heeft de woningcorporatie meer informatie, meer tijd en meer aandacht voor haar core business: het bieden van woonoplossingen voor huurders.

Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en weten heel goed waar onze klanten behoefte aan hebben. Vanuit dit uitgangspunt zetten we alles in het werk om onze klanten optimaal te ondersteunen. Onze mensen maken het verschil in onze dienstverlening naar onze klanten, zodat onze klanten het verschil kunnen maken naar hun huurders.

NCCW is onderdeel van een groep van bedrijven. Als strategisch marketing denker ontwikkel je, samen met je marketingcollega’s binnen deze organisaties en de verschillende interne en externe stakeholders de marketingstrategie en verzorg je de uitvoering hiervan. Jij kijkt naar de behoefte van onze doelgroep(en), inventariseert de wensen binnen de organisaties en vormt hieruit een marketingplan dat je vervolgens ook uitvoert. Het (her)positioneren van bestaande merken en het daarna in de markt zetten is hier een belangrijk onderdeel van.

Bij de uitvoering van de marketingstrategie is contentmarketing een cruciaal onderdeel. Je weet de strategie en positionering te vertalen naar creatieve en aansprekende interne en externe content. Hierbij ben je zowel verantwoordelijk voor de creatie als de contentdistributie om via de juiste kanalen de juiste doelgroepen met de juiste boodschappen aan te spreken.

Kennis van zaken m.b.t. inzet van paid, earned, shared en owned media is hierbij key. Je werkt graag met een campagnematige aanpak waarbij onderliggende doelstellingen en KPI’s vastgesteld, gemeten en continu aangescherpt worden. Hierbij zijn lead generation en funneling een belangrijk onderdeel. Eindredactie, plannen en budgetbeheer maken ook onderdeel uit van je takenpakket.

Over jou

Zowel met een strategische, tactische als operationele blik naar vraagstukken kijken;
In de huid kruipen van de doelgroep en aansprekende content maken en uitzetten;
Verbanden leggen en mogelijkheden voor optimalisatie en verbetering identificeren;

 • Doelen formuleren en rapporteren op effectiviteit en succes van campagnes;
 • Projectmatig werken en plannen;
 • Mensen inspireren en enthousiasmeren en de marketingstrategie intern en extern uitdragen;
 • Makkelijk contact leggen en groepen verbinden;
 • Zowel strategisch adviseren als uitvoeren;
 • Informeel sturen;
 • Je kennis van inbound marketing inzetten;
 • Omnichannel denken.

We zoeken een ervaren Marketeer die zelfstandig de marketing taken kan uitvoeren en thuis is in de verschillende aspecten van marketing communicatie. Je hebt daarom een relevante hbo- of wo-studie afgerond en hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met en/of kennis van de Woningcorporatie en/of ERP wereld en B2B marketing zijn een grote pre.

Omdat wij jou belangrijk vinden rapporteer je aan in deze functie aan de Managing Director van NCCW B.V.

Wij bieden

 • Een eerlijke beloning. Je salaris hangt niet af van je onderhandelingsskills, maar van wat je kunt en wat je bijdraagt;
 • Een mobiele telefoon, laptop en lease auto;
 • Een jaarlijkse variabele beloning bij behalen van de doelstelling;
 • Een goede pensioenregelingen en toegang tot onze collectieve verzekeringen;
 • Een maandelijks duurzaam inzetbaarheidsbudget van € 22,50 netto. Hoe jij dit budget inzet is aan jou;
  25 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 10 dagen extra bijkopen voor de nodige ontspanning;
  8% vakantiegeld in mei;
 • De mogelijkheid om in ons mooie kantoor in Almere te komen werken.

Enthousiast geworden?

Mis deze kans niet! Solliciteer direct. Na 2 gespreksrondes en hoor je of jij ons team gaat versterken. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel gerust met Patricia (HRM Adviseur) op 06 10 42 95 87. We kijken uit naar je vragen of sollicitatie.

Interesse?

Functietitel

Senior Marketeer

Aantal uur

32/40 uur