Stage of afstuderen?

Studeer jij aan het hbo of wo?
Studeer je aan het hbo of wo (richting BI, BE of gelijkwaardig) en zou je bij NCCW - nu of in de toekomst - stage willen lopen of afstuderen, maar zie je momenteel geen stageplaats beschreven?

Via de website kun je eenvoudig je cv en motivatie versturen. Laat ons hierin duidelijk weten waar je interesse naar uit gaat en in welke richting je je loopbaan wenst te ontwikkelen, voor nu of  later. Dan bekijken wij of jouw profiel matcht met onze mogelijkheden. Als daarvoor aanleiding is, nodigen we je vervolgens uit voor een gesprek of we overleggen samen om je profiel in portefeuille te houden.

Mogelijkheden
Of er bij ons mogelijkheden zijn om stage te lopen, is afhankelijk van de vraag vanuit de organisatie. Wanneer de betreffende student een interessant onderwerp heeft, kunnen wij hiervoor wellicht een stageplek creëren. Een en ander is afhankelijk van de stageperiode, profiel van de kandidaat en de begeleidingsmogelijkheden vanuit NCCW.

Als je stage bij ons wilt lopen, hebben wij de volgende informatie nodig:

  • de stageperiode: hoe lang duurt de stage, voor hoeveel dagen per week ben je beschikbaar en wanneer vindt de stage plaats?
  • het (voorkeurs)onderwerp van de stage
  • je cv in verband met aansluiting bij ons startersprofiel