Consultant

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie van onze oplossingen bij onze klanten met als uitgangspunt de processen van de corporatie. Om dit succesvol te kunnen doen begrijp je de bedrijfsvoering van de opdrachtgever en ben je in staat de toegevoegde waarde van onze dienstverlening te positioneren. Als Consultant ben je werkzaam op meerdere woningcorporatie processen waarbij je het integrale portfolio van NCCW inzet. Je vervult daarmee een voortrekkersrol bij uitdagende projecten op het snijvlak van business, technologie en projectmanagement.

Onze klanten zijn werkzaam in de woningcorporatiebranche en maken gebruik van onze softwareoplossingen waarmee zij efficiënt en klantgericht kunnen werken.

Je komt te werken in een ondernemend en enthousiast team. Je stelt business cases op, schrijft projectplannen en adviseert daarbij onze klanten. Je configureert zelfstandig onze oplossing zodat deze maximaal toegevoegde waarde levert aan onze klanten. Daarnaast verzorg je demo’s, trainingen en participeer je in acquisitie- en testtrajecten.

Wie ben jij?
- Je bent sterk in procesmatig denken en begrijpt als geen ander dat aanpassingen in processen en werkwijze ook emoties en weerstand kunnen oproepen;
- klant- en resultaatgericht en proactief ingesteld met uitstekende communicatieve vaardigheden;
- optreden als sparring partner op managementniveau;
- je hebt affiniteit met verandermanagement;
- je hebt de potentie en ambitie jezelf te ontwikkelen tot een autoriteit op je vakgebied.

Doordat je binnen je team de nodige product, klant- en marktkennis en ervaring opdoet, is dit een functie die op termijn doorgroeimogelijkheden geeft binnen de organisatie, ofwel bij één van de andere TSS business units.

Wat vragen we van jou?
- HBO-/WO afgerond, aangevuld met expertise in financiële en/of corporatieprocessen;
- ervaring met het begeleiden van medewerkers op verschillende niveaus in de werkprocessen;
- Je werkt nauw samen met je collega consultants en de collega’s die zich bezighouden met product development;
- commerciële gerichtheid en oog voor politieke gevoeligheden;
- flexibele werkhouding en bereid te reizen;
- bij voorkeur ervaring binnen de woningcorporatiebranche.

NCCW biedt
Een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar ondernemerschap gewaardeerd en beloond wordt;
- collegiale werksfeer en kansen mee te bouwen aan de ontwikkeling en verdere groei van de organisatie;
- inzicht en aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en competenties om deze verder te ontwikkelen;
- naast vakinhoudelijke trainingen volg je cursussen om specifieke kennis op te doen van en de corporatiebranche;
- een concurrerend en modern arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een leaseauto (of mobiliteitsvergoeding), een deel variabele beloning, een prima pensioenvoorziening, collectieve ziektekostenverzekering en uitstekende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. 

Over NCCW  
NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een all-in concept waarmee ze woningcorporaties helpt om te digitaliseren en processen te verbeteren. Een bedrijf met hart voor de sociale huursector. Met haar all-concept XBIS Online biedt NCCW geavanceerde, branchegerichte standaard bedrijfssoftware en bijbehorende ICT-diensten en internetoplossingen. Ruim 130 corporaties ervaren de efficiëntere processen en hogere klanttevredenheid mede dankzij de oplossingen en dienstverlening van NCCW. 

NCCW is gevestigd in Almere, is centraal gelegen en binnen een uur filevrij bereikbaar vanuit zowel de Randstad als het noorden en oosten van Nederland. Zie voor meer informatie over de organisatie www.nccw.nl/werkenbij en www.nccw.nl. 

TSS 
NCCW is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux. Alle TSS-bedrijven zijn IT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector. Waar mogelijk versterken ze elkaar met expertise en medewerkers. Ook binnen TSS zijn hierdoor diverse doorgroeimogelijkheden om je carrière te vervolgen. 

Enthousiast geworden?
Heb je interesse en herken je je in dit profiel? Mail dan je motivatiebrief met CV naar mailadres werving@nccw.nl of reageer rechtstreeks via het formulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carolien Maarschalkerweerd (HR Business partner) via 06-22992833.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.