Dit voorjaar houden we een aantal interessante webinars. Ervaar thuis via deze webinars de voordelen van onder meer de Inspectie App, digitaal factureren en standaardrapportages. Bekijk hieronder welke webinars we aanbieden.

De Inspectie App voor woningcorporaties – 23 april 2020 14.00 uur.
Voor het inspecteren van de woning op locatie is er de Inspectie App. Hét middel bij uitstek dat de inspecteur in staat stelt met een tablet de voor- en of eindopname op locatie af te handelen. Op 23 april om 14.00 uur legt Gerrit van de Put, in het Webinar ‘De Inspectie App voor woningcorporaties’, uit hoe de Inspectie App werkt en wat de voordelen zijn.

Klik hier om je aan te melden

Digitaal factureren voor woningcorporaties – 29 april 2020 10.00 uur
In dit webinar neemt John Misidjan je mee in de voordelen van digitaal factureren. Naast de voordelen laat hij je in een vogelvlucht het systeem zien en beantwoordt hij je vragen.

Klik hier om je aan te melden

Eenvoudige standaard rapportages voor woningcorporaties – 30 april 2020 14.00 uur
Goed nieuws voor corporaties die worstelen met het samenstellen van de stuur- en verantwoordingsinformatie. NCCW heeft sinds kort volledige nieuwe standaard rapportages genaamd Reporting. In dit webinar laat Marinanne Vos de tool zien en enkele voorbeelden van rapportages.

Klik hier om je aan te melden