Webinar Informatiebeveiliging

  1. Home
  2. >
  3. Actueel
  4. >
  5. Webinar Informatiebeveiliging

Doel van de Webinar
Afgelopen jaar zijn een aantal corporaties getroffen door gijzelsoftware. De gevolgen hiervan zijn ingrijpend, het kost veel geld en het is niet goed voor je reputatie. De security officer van NCCW, Christian Zierleyn, heeft veel ervaring met informatiebeveiliging. Hij heeft nu een korte cursus ontwikkeld, waarin we op eenvoudige wijze uitleggen hoe je als corporatie de informatiebeveiliging kunt verbeteren.

Waarom doen we dit?
NCCW heeft er belang bij dat haar klanten goed beschermd zijn tegen aanvallen van hackers. Samen houden we onze informatie veilig.

Programma
Deel 1. Wat is het belang van informatiebeveiliging?
Deel 2. Tips en tricks. Voorbeelden geven best practices.
Deel 3. Hoe kan NCCW helpen?

Doelgroep
Management van woningcorporaties: zij die financieel en bestuurlijk eindverantwoordelijk zijn. Daarnaast medewerkers die verantwoordelijk zijn voor security en privacy in het algemeen.

Datum, tijd en locatie
De Webinar vindt plaats op 10 november 2022 van 09:30 tot 11:00 uur.
Deze Webinar wordt via teams  gegeven.

Kosten
Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de Webinar gaat eenvoudig via TOPdesk (via Opleiding aanvragen). Klik hier om je aan te melden.

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie, laat het ons dan weten via communicatie@nccw.nl

Meer nieuws:

Voorstellen

NCCW en Itris verwelkomen twee nieuwe collega’s om het leiderschapsteam te versterken. André van Gasteren (op de foto rechts) vervult de rol van Manager Innovatie en Sander ter Heurne (op de foto links) is de nieuwe Commercieel Directeur in het leiderschapsteam. Met...

Lees meer

NCCW 50 jaar!

We bestaan 50 jaar! Een bijzondere mijlpaal die we vieren met onze medewerkers, klanten en partners die dit mogelijk hebben gemaakt. Bartje Meijboom, onze Managing Director, blikt in deze video terug en vooral vooruit om onze bijzondere samenwerkingen te vieren!

Lees meer