Werken bij NCCW

Werken bij de attente ICT-dienstverlener voor woningcorporaties?

Wil je carrière maken in een interessante branche en samen met leuke collega’s onze klanten efficiënter laten werken met een hogere klanttevredenheid?

036 - 539 19 22

hoe kunnen wij

U HELPEN?

Misschien kunnen wij iets voor u betekenen.

carierre lijst

CARRIÈRE MOGELIJKHEDEN

Benieuwd naar onze omgeving met diverse mogelijkheden? Een functie waarbij je samenwerkt met professionals in een kennisintensieve organisatie? En vind je een fijne werksfeer en een goede balans tussen werk en privé belangrijk? Wij ook! Laten we eens van gedachten wisselen en neem vrijblijvend contact met ons op.

WAT WIJ BIEDEN

Actuele Vacatures

Senior Finance Consultant

Hoofd kantoor

Jij bent dé sparringpartner voor management en directie van woningcorporaties op het gebied van financiële beleidsvraagstukken en zorg je voor een succesvolle implementatie onze financiële oplossingen.

Young Professional Finance

hoofd kantoor

Jij bent het centrale aanspreekpunt voor onze klanten. Afhankelijk van je ontwikkelsnelheid en affiniteit stroom je vanuit deze inhoudelijk financiële en ondersteunende rol na ca. een jaar door in de organisatie.

Security Officer

Local office

Jij bent de primair verantwoordelijk voor het implementeren en realiseren van beveiligingsmaatregelen. Je signaleert pro-actief informatiebeveiligingsrisico’s en vertaalt deze naar concrete maatregelen voor de ICT-diensten en beveiligingsarchitectuur.