Digitaal factureren

Doet uw woningcorporatie al aan digitaal factureren?

Steeds meer bedrijven en overheidsinstellingen doen aan digitaal factureren. Een groot percentage stelt het zelfs als voorwaarde. Dat is niet zo verwonderlijk, want digitaal factureren biedt heel veel voordelen. Mits u gebruik maakt van de juiste software natuurlijk. Speciaal voor woningcorporaties ontwikkelde NCCW een ERP systeem waarmee digitaal factureren makkelijker wordt dan ooit!

over-nccw

De voordelen van digitaal factureren

XBIS is een geïntegreerd ERP systeem voor woningcorporatie dat is uitgerust met een module voor digitaal factureren. Hiermee wordt uw factuurverwerkingsproces efficiënter, inzichtelijker en minder gevoelig voor fouten. Afhankelijk van het type facturen (papier, digitaal, XML) en de mate van procesintegratie, kan het aantal handelingen aanzienlijk gereduceerd worden. Door minder invoerhandelingen en een vlotter controleproces kunt u een aanzienlijke tijdbesparing realiseren.

Dankzij de geïntegreerde Factuur App die real-time synchroniseert met het systeem, zijn facturen altijd en overal opvraagbaar. Alle stappen binnen het facturatieproces worden bewaakt via de Business Activity Monitor, waardoor u real-time inzicht heeft in de meetresultaten. Zo behoudt u een optimale controle over uw facturatieproces en kunnen factuurstromen zeer efficiënt worden afgehandeld – tegen fors lagere kosten!

MEER INZICHT EN EFFICIENTIE

U krijgt meer grip op uw facturenstroom, facturen kunnen strakker en duidelijker worden afgehandeld, en het aantal fouten wordt gereduceerd.

AANZIENLIJKE KOSTENBESPARING

Uw medewerkers werken efficiënter, u heeft geen kopieën van facturen (en geen archiefruimte) meer nodig en betaaltermijnen worden beter en efficiënter bewaakt.

HANDIGE FACTUUR APP

Via de handige Factuur App voor tablet en smartphone, kunt u overal en altijd uw facturatieproces up-to-date houden.

VERBETERDE TOEGANKELIJKHEID

Met digitaal factureren zijn uw facturen 24/7 en op elke gewenste plek opvraagbaar, en is altijd inzichtelijk in welke fase van het proces de factuur zich bevindt.

DIGITAAL FACTUREREN

Ook via de Factuur App

Optimaliseer het factuurverwerkingsproces van uw woningcorporatie en start vandaag nog met digitaal factureren!