Inspectie App

Maak kennis met de

Inspectie App!

Het inspecteren van woningen is een van de belangrijkste taken voor woningcorporaties. Maar inspecties kunnen tijdrovend zijn en brengen bovendien de nodige administratiewerkzaamheden met zich mee. Daarom heeft NCCW de Inspectie App ontwikkeld.

over-nccw

Inspectie App voor woningcorporaties

De Inspectie App is speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties. Het is een snelle, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke applicatie die zowel bij aanvang als bij beëindiging van huurcontracten kan worden gebruikt. Uw woninginspecteurs hebben voldoende aan een tablet in de hand om een woning te inspecteren. De Inspectie App zorgt ervoor dat ze alle benodigde informatie bij de hand hebben, en ze direct kunnen beginnen met registreren.

Alle gebreken aan de woning en de daarbij horende herstelmaatregelen kunnen in een handige flow worden vastgelegd, indien gewenst inclusief foto’s. De vastgestelde inspectieresultaten worden direct in de backoffice geregistreerd.

Met de Inspectie App wordt het werk van uw inspecteurs aanzienlijk makkelijker. Daarbij heeft u meer inzicht in de woning inspecties en kan er een hoop tijd (en dus ook kosten) bespaard worden.

Alles bij de hand

Met de Inspectie App hebben uw inspecteurs alle relevante informatie direct bij de hand. Ook als er geen internetverbinding is.

Voor- en na-inspecties

De voor- en na-inspecties zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor het risico op misverstanden gereduceerd wordt.

Directe registratie

Gebreken kunnen (inclusief foto’s) direct worden vastgelegd. Alle informatie wordt meteen gesynchroniseerd met de backoffice

Meteen accorderen

Afspraken met betrekking tot kosten en reparaties kunnen direct door de huurder geaccordeerd worden.

XBIS ONLINE

INSPECTIE APP

Ontdek hoeveel verschil de Inspectie App kan maken voor uw woningcorporatie en bespaar tijd en kosten bij woning inspecties.