NCCW en Itris versnellen op innovatie en gaan opereren vanuit één leiderschapsteam

  1. Home
  2. >
  3. Actueel
  4. >
  5. NCCW en Itris versnellen...

NCCW en Itris, beide onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), gaan onder één leiderschapsteam functioneren. Hierdoor kunnen innovaties versneld gelanceerd worden, terwijl beide organisaties met hun producten en diensten blijven bestaan. Bartje Meijboom, de huidige Managing Director van NCCW, stuurt vanaf 1 januari 2024 het leiderschapsteam aan. De huidige Managing Director van Itris, Peter Bos, maakt de overstap naar TSS en gaat zich richten op de verdere groei van TSS.

Innovatie die het verschil maakt
NCCW en Itris werken sinds een aantal maanden al samen op het gebied van innovatie. De gekozen strategie om intelligente processen te ontwikkelen naast het moderniseren van respectievelijk de ERP-systemen, is effectief gebleken. Onlangs is er een samenwerking aangegaan met Blueriq als innovatiepartner om de snelste en slimste processen van morgen te bouwen. Na de eerste succesvolle oplevering is er gekozen om deze strategische samenwerking voort te zetten. Bartje Meijboom: “Wij zien dat de dynamiek in de markt onze kant op beweegt. Onze visie spreekt de woningcorporaties aan, maar ook andere stakeholders. De strategie om samen met woningcorporaties de sector zichtbaar te verbeteren met toepassing van moderne technologieën, spreekt aan. Samenwerking maakt ons als sector sterker.” 

Twee bedrijven, één leiderschapsteam
Het doel is om een positieve impact te hebben op de woningcorporatiesector. Samen de sector vooruithelpen. Dat is de aanleiding geweest om NCCW en Itris onder één leiderschapsteam te brengen. Van een fusie is geen sprake. Bartje Meijboom: “De essentie van innovatie is toegevoegde waarde leveren. Het is krachtiger om dit samen te doen. Samen succesvol innoveren werkt beter onder één leiderschapsteam.” In plaats van onderlinge concurrentie ligt de focus op een toename van kennisuitwisseling, een groter aantal deelnemende woningcorporaties en hogere meerwaarde voor klanten en daarmee de gehele sector.

Snelheid en impact de sleutel
Wereldwijd zijn er veel voorbeelden van succesvolle initiatieven om een sector een boost te geven, mede dankzij de innovaties van een leverancier. “Onze aandeelhouder TSS heeft zelf ruim 160 aangesloten bedrijven en wereldwijd maken wij onderdeel uit van een ecosysteem van bijna 1.000 bedrijven. De best practices hebben wij opgehaald en passen wij toe. In Nederland zien wij voorbeelden in de overheid, waarbij de introductie van software en diensten een boost heeft gegeven aan de dienstverlening die overheidsinstanties aan klanten kunnen bieden. Wij kennen dankzij de kennisdeling alle ins en outs en gaan dit toepassen op de woningcorporatiesector. We zijn inmiddels begonnen om samen met woningcorporaties die grote stap voorwaarts te zetten.” aldus Bartje Meijboom.

modern gebouw

Meer nieuws:

Voorstellen

NCCW en Itris verwelkomen twee nieuwe collega’s om het leiderschapsteam te versterken. André van Gasteren (op de foto rechts) vervult de rol van Manager Innovatie en Sander ter Heurne (op de foto links) is de nieuwe Commercieel Directeur in het leiderschapsteam. Met...

Lees meer

NCCW 50 jaar!

We bestaan 50 jaar! Een bijzondere mijlpaal die we vieren met onze medewerkers, klanten en partners die dit mogelijk hebben gemaakt. Bartje Meijboom, onze Managing Director, blikt in deze video terug en vooral vooruit om onze bijzondere samenwerkingen te vieren!

Lees meer

NCCW lanceert Wensenportaal!

Interactief en open communiceren over wijzigingswensen. Wij ontvangen met regelmaat wijzigingsverzoeken op het gebied van productontwikkeling. Grote en kleine verzoeken, allemaal waardevol omdat ze ons inzicht geven waar de prioriteiten en wensen van onze klanten. Na...

Lees meer