NCCW opnieuw gecertificeerd voor ISAE3402-Type 2

  1. Home
  2. >
  3. Actueel
  4. >
  5. NCCW opnieuw gecertificeerd voor...

De ISAE3402 Type 2-certificering, ook bekend als de Internationale Standaard voor Verzekeringen Engagements (ISAE) 3402 Type 2, is een beoordeling van hoe goed NCCW haar interne controlesystemen en processen uitvoert. Naast onze bestaande ISO-certificeringen (ISO 20000 en ISO 27001), bevestigt de ISAE3402-Type 2 verklaring dat we continu streven naar kwaliteit en als betrouwbare dienstverlener voldoen aan de strengste normen voor kwaliteit, beveiliging en klantenservice.

Maar wat betekent dit voor onze klanten?
Bij het behalen van deze certificering zijn verschillende aspecten van onze bedrijfsvoering kritisch beoordeeld. Enkele van de belangrijkste processen die zijn getoetst:

  • Kwaliteit van de software bij nieuwe releases: we hebben aangetoond dat onze softwareontwikkelingsprocessen zorgvuldig worden beheerd om de kwaliteit van nieuwe releases te waarborgen.
  • Beveiliging van onze applicaties: onze systemen en applicaties worden grondig gecontroleerd op beveiliging om ervoor te zorgen dat gegevens vertrouwelijk en beschikbaar blijven.
  • Afhandeling van alle klantmeldingen: we hebben aangetoond dat we een effectieve procedure hebben voor het tijdig en adequaat afhandelen van alle klantmeldingen, zodat eventuele problemen snel kunnen worden opgelost en de klanttevredenheid wordt gewaarborgd.
  • Stabiliteit en betrouwbaarheid van onze klantomgevingen/applicaties: onze klantomgevingen en applicaties zijn beoordeeld op stabiliteit en betrouwbaarheid en we hebben aangetoond dat we voldoen aan de hoogste normen om een consistente en betrouwbare service te leveren aan onze klanten.

Trots op dit resultaat en een mooie prestatie voor het team!

Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met John Versluis via john.versluis@nccw.nl

 

Meer nieuws:

Klantconferentie 6 juni in Madurodam

Graag nodigen wij je van harte uit voor onze klantconferentie, die plaatsvindt op 6 juni 2024 in Madurodam. Dit jaar organiseren we het evenement in samenwerking met Itris, NCCW en Qonsio. De opzet en inhoud krijgen daardoor een nieuwe dynamiek ten opzichte van...

Lees meer

NCCW 2 jaar op rij DICO-gecertificeerd

Met trots kunnen we zeggen dat we wederom DICO-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we een nieuwe standaard hebben gezet voor datakwaliteit en betrouwbaarheid. En dat is precies wat onze klanten verdienen! Via de Corporatie Cloud processen Reparatieverzoeken en...

Lees meer