NCCW 2 jaar op rij DICO-gecertificeerd

  1. Home
  2. >
  3. Actueel
  4. >
  5. NCCW 2 jaar op...

Met trots kunnen we zeggen dat we wederom DICO-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we een nieuwe standaard hebben gezet voor datakwaliteit en betrouwbaarheid. En dat is precies wat onze klanten verdienen!

Via de Corporatie Cloud processen Reparatieverzoeken en Digitale factuurverwerking hebben we al het relevante berichtenverkeer tussen corporaties en opdrachtnemers digitaal ondersteund. Niet alleen worden berichten verwerkt met behulp van Enterprise Service Bus, maar Corporatie Cloud biedt ook processturing en -monitoring. Dat betekent dat berichten niet alleen worden getransporteerd, maar ook geïnterpreteerd en vervolgens geautomatiseerd worden afgehandeld. Met als resultaat een enorme vermindering van de administratieve werklast.

Hoge datakwaliteit in de digitale bouwketen is van groot belang. Een kleine fout kan leiden tot inefficiëntie en extra kosten. Maar met de DICO-certificering biedt NCCW haar klanten de zekerheid van betrouwbare data. Hiermee laten we zien dat we waarde hechten aan het vertrouwen van onze klanten.

Meer nieuws:

Klantconferentie 6 juni in Madurodam

Graag nodigen wij je van harte uit voor onze klantconferentie, die plaatsvindt op 6 juni 2024 in Madurodam. Dit jaar organiseren we het evenement in samenwerking met Itris, NCCW en Qonsio. De opzet en inhoud krijgen daardoor een nieuwe dynamiek ten opzichte van...

Lees meer

NCCW opnieuw gecertificeerd voor ISAE3402-Type 2

De ISAE3402 Type 2-certificering, ook bekend als de Internationale Standaard voor Verzekeringen Engagements (ISAE) 3402 Type 2, is een beoordeling van hoe goed NCCW haar interne controlesystemen en processen uitvoert. Naast onze bestaande ISO-certificeringen (ISO...

Lees meer