NCCW en Itris verwelkomen twee nieuwe collega’s om het leiderschapsteam te versterken. André van Gasteren (op de foto rechts) vervult de rol van Manager Innovatie en Sander ter Heurne (op de foto links) is de nieuwe Commercieel Directeur in het leiderschapsteam. Met deze strategische toevoegingen in het leiderschapsteam zullen NCCW en Itris nog meer in staat zijn om innovatie te versnellen en meerwaarde te leveren aan de woningcorporatiesector.

André van Gasteren, Manager Innovatie, heeft een succesvolle en jarenlange ervaring op het gebied van innovatie bij gerenommeerde organisaties als ING en Google. Zo had hij bij ING een leidende rol bij verschillende strategische initiatieven waaronder het ontwikkelen van een nieuw innovatiecentrum. André brengt waardevolle expertise om de sector verder te ontwikkelen en de innovatiekracht te versterken.

“Succesvolle waarde creatie komt niet van briljante ideeën maar uit het omzetten van ideeën naar realiteit”

Sander ter Heurne, Commercieel Directeur, brengt een schat aan commerciële ervaring met zich mee, opgedaan bij vooraanstaande bedrijven als DPG Media en Noordhoff Zorg. Zijn expertise ligt in het prioriteren van klantgerichtheid en het effectief vertalen van toegevoegde waarde naar klanten. Sander zal de commerciële teams van Itris en NCCW gaan aansturen en zal onze klantrelaties gaan uitbouwen.

“Het is mijn overtuiging dat succesvolle samenwerkingen gebaseerd zijn op wederzijds begrip en een gezamenlijke toewijding aan groei en innovatie. Daarom zie ik het als mijn missie om sterke en duurzame relaties op te bouwen, zowel met onze gewaardeerde klanten als met onze partners en adviseurs.”

De visie van NCCW en Itris is gericht op het versnellen van innovatie en het leveren van waarde aan de sector, zonder een fusie. Samenwerking en kennisdeling staan centraal, met als doel de klanten en de sector als geheel vooruit te helpen. We kijken uit naar de toekomst van deze samenwerking en de voordelen die het zal brengen voor de klanten en partners.

Sander ter Heurne en André van Gasteren

Meer nieuws:

NCCW 50 jaar!

We bestaan 50 jaar! Een bijzondere mijlpaal die we vieren met onze medewerkers, klanten en partners die dit mogelijk hebben gemaakt. Bartje Meijboom, onze Managing Director, blikt in deze video terug en vooral vooruit om onze bijzondere samenwerkingen te vieren!

Lees meer

NCCW lanceert Wensenportaal!

Interactief en open communiceren over wijzigingswensen. Wij ontvangen met regelmaat wijzigingsverzoeken op het gebied van productontwikkeling. Grote en kleine verzoeken, allemaal waardevol omdat ze ons inzicht geven waar de prioriteiten en wensen van onze klanten. Na...

Lees meer